Mainos

Suomalaiset: Seksiä saisi olla enemmänkin

Helmi tutki, saavatko suomalaiset tarpeeksi seksiä. Lue!

Kysyimme Helmen lukijoilta, saavatko he tarpeeksi seksiä. Niukka enemmistö paljasti peuhaamisen jäävän vähiin siksi, ettei vierellä ole ketään vakituista kumppania. Kyselyyn vastasi yli 2700 lukijaa.

Helmen viikkokyselyyn vastanneista liki 30 prosenttia joutui myöntämään, etteivät he sinkkustatuksensa vuoksi saa seksiä niin usein kuin haluaisivat. Yhden illan jutut eivät kiinnosta niin paljon kuin vakituisen suhteen mukanaan tuomat hellät hetket.

– En ole seurustellut kolmeen vuoteen enkä ole koskaan harrastanut yhden yön suhteita, koska en koe saavani niistä loppupeleissä mitään. En kuitenkaan näe siinä mitään ongelmaa enkä tee kuolemaa, kun en saa seksiä, vaan nautin kaikesta muusta.

Noin 27 prosenttia vastaajista kertoi saavansa yleensä tarpeeksi seksiä, mutta toisinaan mieli tekisi enemmän kuin on mahdollista saada.

– Rakastelemme mieheni kanssa joka päivä kun vaan mahdollista, mutta minä olen se, joka haluaisi sitä enemmänkin kuin sen kerran päivässä.

"Mies pihtaa"

Noin 23 prosenttia vastaajista myönsi, että seksin harrastaminen on jäänyt vähiin siksi, että makuuhuoneessa on ongelmia. Eniten ongelmia tuntuu aiheuttavan se, jos kumppani ei innostu sänkyleikeistä yhtä paljon. Kun mieliteot eivät kohtaa yhtä usein, pari joutuu äkkiä törmäyskurssille. Myös kaukosuhteessa elävien on vaikea saada suhteessaan niin paljon seksiä kuin he haluaisivat.

– Mies pihtaa.

– Elämme kaukosuhteessa, joten seksi on yleensä vain puhelinseksiä. Sitä kyllä saan tarpeeksi, mutta eihän se ole sama asia...

– Vaimo on pihtari.

"Mies on aina valmiina"

Onnellinen viidesosa kyselyyn vastanneista kertoi saavansa seksiä aina, kun haluttaa.

– Mies on kuin partiolainen – aina valmiina! Joten saan aina kun haluan. Tosin nykyään ei seksissä ole tärkeintä se yhdyntä ja orgasmi, vaan toisen läheisyys.

– Olen sinkku ja pitkässä suhteessa naimisissa olevan miehen kanssa. Hän käy luonani lähes päivittäin ja on aina valmis, jos haluan. Edellisissä suhteissa menin kumppanin kanssa naimisiin ja avioliitto tuhosi rakkauden ja seksin.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.