Suomalaiselle Tough Mobilelle tunnustusta

Bittiumin tietoturvaan panostava Tough Mobile -puhelin on saanut lisää tunnustusta viranomaisilta. Puhelimessa käytettävä mobiiliviestintäratkaisu on napannut Viestintäviraston salaustuotehyväksynnän.

Tough Mobile teki joulukuussa historiaa olemalla ensimmäinen suomalainen tuote, joka sai Viestintävirastolta salaustuotehyväksynnän. Itse puhelin sekä sen käyttämät Bittium Secure Suite -etähallintaohjelmisto ja Bittium SafeMove Mobile VPN -salausjärjestelmä on siis todettu riittävän turvallisiksi suojaamaan kansallisen suojaustason IV tietoja.

Nyt sama viranomaishyväksyntä on annettu myös puhelimessa käytettävälle Digia Salpa -mobiiliviestintätuotteelle. Digia Salpa salaa vahvasti sekä puheen että viestiliikenteen puhelimissa, tableteissa ja työasemissa. Bittiumin mukaan tuote on suunnattu käyttäjille, joille on tärkeää varmistaa viestinnän turvallisuus ja yksityisyys. Digia Salpa soveltuu sekä organisaation sisäiseen että organisaatioiden väliseen viestintään.

Lisää mielenkiintoa Bittiumin tulevaisuuteen tuovat huhut, joiden mukaan yhtiö neuvottelisi kumppanuudesta Nokian kanssa. Toistaiseksi näille huhuille ei kuitenkaan olla saatu varmistusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja