Alle vuoden toimineelle suomalaiselle pelistudiolle miljoonarahoitus

Suomalainen PlayRaven-pelistudio kertoo saaneensa 1,7 miljoonan euron rahoituksen.

Yrityksen rahoittajiksi tulivat ruotsalainen pääomasijoitusyhtiö Creandum, joka on tunnettu sijoituksistaan musiikkipalvelu- Spotifyhyn ja peliyritys Nonstop Gamesiin, ja Supercelliin alkuvaiheessa sijoittaneet enkelisijoittaja Jari Ovaskainen sekä englantilainen pääomasijoitusyhtiö London Venture Partners. 

-Saamamme rahoituksen turvin pystymme laajentamaan tiimiämme ja tarjoamaan maailmanlaajuiselle mobiiliyleisölle kattavan valikoiman korkealuokkaisia strategiapelejä, toteaa PlayRavenin toimitusjohtaja Lasse Seppänen.

Viisi pelialalla pitkään työskennellyttä osaajaa perustivat PlayRavenin keväällä 2013. Yrityksen perustajilla on pitkä kokemus konsolipelien sekä mobiili- ja free-to-play- pelien kehittämisestä.

PlayRavenin tavoitteena on sekoittaa nykyistä mobiilipelitarjontaa tuomalla markkinoille uusia teemoja ja graafisia ratkaisuja sekä tuoretta pelimekaniikka hyödyntäviä strategiapelejä.

PlayRavenin ensimmäisen pelin Spymasterin on määrä valmistua keväällä 2014. Yrityksen uusi pelitiimi puolestaan aloittaa toisen pelin kehittämisen alkuvuonna 2014. 

Lue myös:

    Uusimmat