Mainos

Suomalaisbloggarin silmiä avaava kirjoitus: Miltä näyttää 156-senttinen nainen, joka painaa 61 kiloa? Et ehkä uskoisi!

Fitness-kilpailija muistuttaa blogikirjoituksessaan, että kukaan ei voi polttaa rasvaa koko aikaa vuodesta toiseen. Välillä haaveet rasvattomasta vartalosta on yksinkertaisesti sysättävä hetkeksi syrjään.

Ammattilaisfitness-kilpailija ja bloggaaja Piia Pajunen julkaisi blogissaan silmiä avaavan tekstin fitness-kilpailijan ulkonäöstä kisakauden ulkopuolella. Pajunen haluaa kaikkien ymmärtävän, että alituinen rasvaprosentin kyttääminen ei tuota tuloksia pitkällä aikavälillä.

– Niin kilpaurheilussa kuin elämässä yleensäkin on osattava keskittyä muuhun kuin omaan ulkonäköönsä. Elämää on elettävä myös pitkäjänteisesti, jos jotain pysyvää haluaa saavuttaa, Pajunen kirjoittaa blogitekstissään.

"Kehonmuokkaus ei ole superdieetti"

Naisen mukaan optimaaliseen lihaskasvuun ei päästä, jos halutaan pysyä kireässä kunnossa ympäri vuoden. Riittävä ravinto, nousujohteinen salitreeni ja aerobisten treenien unohtaminen tekevät silloin tällöin vain ja ainoastaan hyvää. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ihminen ei vain voi polttaa rasvaa koko aikaa ja vuodesta toiseen yhtä soittoa, sillä jossain vaiheessa kroppa pistää vastaan. Lihaskasvukaan ei kovin tehokasta tahdo enää olla jatkuvilla miinuskaloreilla, jollei puhuta aivan aloittelijasta, Pajunen toteaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuurien sijaan Pajunen peräänkuuluttaa pitkäjänteisyyttä. Hän muistuttaa, että normaalipainoisen kehonmuokkaus ei ole superdieetti, vaan vaatii vuosien työn. Kärsivällisesti luotu pohja onkin hyvän lopputuloksen salaisuus.

***

2:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.