Suomalainen tyyli-ikoni Helena Ahti-Hallberg: Rakastan laittautumista!

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Helena Ahti-Hallberg rakastaa laittautumista – vaikka onkin siinä itse salamannopea. Tunnetta ja tahtoa henkivä nainen tietää, millainen meikki puhuttelee juuri häntä.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa tomeralla tanssiopettajan otteella tuomaroiva Helena Ahti-Hallberg, 44, on näyttävä parkettien partaveitsi sekä suomalaisten rakastama tyyli-ikoni naisellisten asuvalintojensa ja meikkinsä myötä.

– Tyyli-ikonina oleminen on imartelevaa. En kuitenkaan vietä aikakausia vaatekomeron edessä, vaan valitsen ylleni sen mitä löytyy, Ahti-Hallberg kuvailee vienosti.

Naisellisen tyylin taitava Ahti-Hallberg tietää, mikä on naiseuden kulmakivi:

– Minulla on aivan hirveästi korkokenkiä! En ole laskenut niitä toviin, tanssituomari kertoo salaperäisenä.

Näyttävän naisen meikki

Eivät pelkät asuvalinnat kuitenkaan luo Ahti-Hallbergin lumoavaa tyyliä, vaan kokonaisuuden kruunaa omanlaisensa meikki. Televisiossa esiintyvä nainen on tottunut käymään ammattilaismaskeeraajalla näyttävämmän meikin luomiseksi ja kokeekin sen hyvinkin terapoivaksi kokemukseksi.

– Minusta on ihanaa käydä maskissa. Meikkitaiteilija Raili Hulkkonen on aivan mahtava; hänen käsittelynsä jälkeen tuntee olevansa aivan kuin prinsessa. Railin kanssa se on sellaista hassua höpöttämistä – rupatellaan ja ennen kaikkea nautitaan.

Vuosien varrella Ahti-Hallbergille on muodostunut jo omat ihonhoito- ja meikkausrutiinit.

– Rakastan laittautumista ja olen itse hyvin nopea meikkaaja. Jos laittautumiseen menee pidempään kuin yksi tunti, se on jo liikaa, Hallberg nauraa.

Luonnollisuutta arvostava Helena Ahti-Hallberg luottaa meikeissä tuttuihin ja turvallisiin tottumuksiinsa ja jotka sopivat juuri hänen tyyliinsä.

– Rajaan huuleni tummalla rajauskynällä ja etenkin huolitellut kulmakarvat ovat minulle hyvin tärkeät. Ilman niiden ojennusta en lähde minnekään.


Lue myös:


AVA

Kuvat: AVA, Lehtikuva.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja