Sulhanen vannoi häissä ihastuttavat valat myös morsiamen 9-vuotiaalle tyttärelle: "Lupaan muistuttaa sinua joka päivä siitä, miten rakastettu olet..."

1:07
Rakkaus on ikuista: 71 vuotta aviossa ollut pariskunta kuoli saman päivän sisällä.

Jimmy luki häissä itkettävän kauniit häävalat paitsi tulevalle vaimolleen, myös tämän 9-vuotiaalle tyttärelle.

Jimmy Gisondi valmisteli hääpäiväänsä varten kahdet häävalat: toiset tulevalle vaimolleen Kelsealle, toiset tämän tyttärelle, Olivialle.

Kun amerikkalaispari avioitui marraskuussa 2019, Jimmy luki valat myös 9-vuotiaalle ottotyttärelleen.

"Olen hyvin onnellinen sanoessani, että olet tyttäreni..."

Näin Jimmy vannoi Olivialle:

"Olivia, tästä päivästä lähtien lupaan muistuttaa sinua joka päivä siitä, miten rakastettu olet. Lupaan opettaa, ohjata ja kunnoittaa sinua elämiemme loppuun asti.

Lupaan, etten koskaan kohtele sinua mitenkään muutoin kuin omana lapsenani. Olen hyvin onnellinen sanoessani, että olet tyttäreni. Tästä päivästä lähtien olet aidosti tyttäreni, ja elämäni toinen rakkaus. Rakastan sinua, Olivia".

Valojen lisäksi Jimmy luovutti tytölle kaulakorun, jossa on tytön nimi, syntymäkuukautta symboloiva kivi ja hääpäivän päivämäärä.

Valokuvaaja jakoi nauhoitteen Jimmyn tunteikkaista sanoista. Nauhoite alkaa kohdassa 00:13. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Tämä oli jotakin, mistä olen aina unelmoinut"

Kelsea tiesi, että Jimmy aikoo sanoa Olivialle "jotakin" häiden aikana. Hän ei kuitenkaan tiennyt, mitä.

– Tämä oli jotakin, mistä olen aina unelmoinut, mutten oikeastaan uskonut, että sitä koskaan tapahtuisi, Kelsea kuvaili Huffington Postille.

– Kohta, joka erityisesti jäi mieleeni, oli, kun hän kutsui Oliviaa elämänsä toiseksi rakkaudeksi. On sanoinkuvaamattoman ihana tunne löytää mies, joka rakastaa lastasi yhtä paljon kuin sinua itseäsi.

Lapsuuden ystävyys syveni rakkaudeksi

Kelsea ja Jimmy tapasivat jo esikouluaikana, mutta kadottivat toisensa vuosien vieriessä.

Vuonna 2017 he tapasivat uudelleen. Kelsean mukaan Jimmy suhtautui Oliviaan heti upeasti ja halusi tehdä asioita perheenä.

Valokuvaaja jakoi kuvat tunteikkaista häistä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Halusin, että hän tuntee olonsa yhtä erityiseksi kuin äitinsä"

Jimmyn mukaan päätös valojen kirjoittamisesta oli helppo, sillä hän näkee Olivian jo omana lapsenaan.

– Halusin, että hän tuntee olonsa yhtä erityiseksi kuin äitinsä, ja halusin antaa hänelle oman hetken tänä erityisenä päivänä, Jimmy kuvailee.

Kaksikolla on hyvät välit, ja Olivia haluaakin olla aina Jimmyn matkassa. Miehen mukaan heidän suosikkiretkikohteensa on remontointi- ja kodintarvikeliike!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja