Suklaafondant
- 175 g tummaa suklaata
- 175 g suolatonta voita
- 200 g sokeria
- 6 kananmunaa
- 80 g (1,33 dl) vehnäjauhoja
Sulata suklaa ja voi. Sekoita sokeri ja munat. Siivilöi vehnäjauhot sokeri-kananmuna seokseen. Yhdistä sulatettu suklaa sekä jauho-sokeri-munaseos. Paista 185 asteisessa uunissa noin 8-10 minuuttia koosta riippuen. Fondant saa jäädä sulaksi sisältä.
Vaniljavaahto
- 90 g Mascarpone- tuorejuustoa
- 175 g kuohukermaa
- 1 kpl vaniljatankoa
Vaahdota mascarpone sekä kerma, lisää vaniljatangon sisus ja laita kylmään tekeytymään hetkeksi.
Kiivi-sitrussalaatti
- 1 veriappelsiini
- 1 appelsiini
- 1 kiivihedelmä
- (tippa cointreau- likööriä maustamiseen)
Kuori ja paloittele hedelmät ja mausta cointreau- liköörillä.
Reseptit: Vuoden kokki 2005 Matti Jämsen