Mainos

Sukkanauhaliivien hankintaopas morsiamelle

Satiinia, pitsiä, kenties nahkaakin? Seksikkään morsiamen alusasuun kuuluvat ehdottomasti sukkanauhat!

Kauniit ja sensuellit alusvaatteet viimeistelevät morsiamen häälookin ja teemahäiden ilmeen. Hubpages.com neuvoo, miten hankit toimivan sukkanauhasetin.

Älä osta sukkanauhaliivejä vain upean materiaalin tai ulkonäön vuoksi. Varmista, että ne istuvat hyvin. Muuten olosi muuttuu piankoin hyvin tukalaksi.

Vyötärö

Sukkanauhaliivi ei saa aiheuttaa painaumia reisiin tai vyötäröön. Matalavyötäröinen sukkanauhavyö käy, kunhan varmistat, ettei se laskeudu alushousujasi alemmas. Korkeampikin vyötärö on hyvä, kunhan se ei nouse napasi yläpuolelle.

Retro-vaikutelmaa hakevat voivat pukea ylleen todella korkeavyötäröisen sukkanauhan, mutta muille look ei välttämättä ole se imartelevin.

Reidet

Jotkin vyöt loppuvat reisien yläosaan peittämättä sitä lainkaan. Tyyli sopii myös leveäreisisille morsiamille, mutta saattaa tuntua epämukavalta.

Muutamia senttejä reittä peittävät sukkanauhavyöt sopivat suurimmalle osalle naisista. Varmista, että materiaali joustaa - muuten sukkanauhasi hinautuvat ylös jokaisen liikkeesi tahdissa.

Jotkin vyöt muistuttavat seksikästä minihametta. Tämä malli istuu hyvin ja yleensä pysyy siellä, missä haluat sen pysyvän. Älä kuitenkaan valitse liian pitkää mallia, sillä sukkanauhojen tarkoitus ei ole olla hame.

Alushousut

Alushousut eivät saa nousta korkeammalle kuin sukkahousut. Varmin valinta ovat housut, joiden vyötäröosa on samassa kohdassa sukkanauhojen kanssa. Sukkanauhavyö saa peittää alushousut kokonaan; varsinkin retrotyylissä tämä on suositeltavaa.

Pikkuhousut voivat loppua hieman sukkanauhavyötä alemmas; tämä luo seksikkään vaikutelman.

Koristeet

Nauhat ja rusetit ovat söpö ja piristävä lisä seksikkääseen alusasuun. Toisinaan ne kuitenkin antavat pornokauppamaisen vaikutelman. Luota omaan makuusi ja valitse tyyliisi sopiva sukkanauha.

Sukkanauhaliiviin on mahdollista saada korsetista tutut luut. Todella seksikästä! Varmista, että voit istua ja liikkua mukavasti liivien kanssa.

Röyhelöt toimivat todella naisellisessa lookissa loistavasti. Muilla ne saattavat olla liikaa. Hörhelöt kannattaa sijoittaa reisien ympärille, ei vyötärökappaleeseen.

Pystyraita liiviosassa antaa seksikkään vaikutelman, kunhan se on tehty oikein. Kontrastien leikittely toimii hyvin erivärisissä raidoissa.

Useimpien sukkanauhasettien mukana tulevat myös alushousut. Näiden käyttäminen ei ole pakollista, vaan voit valita mukavat ja tyyliisi sopivat pikkuhousut, kunhan ne sopivat sukkanauhaliivien tyyliin.

Pitkät sukat sukkanauhaliivien kanssa ovat morsiamelle must. Valitse settiin sointuva väri ja materiaali. Älä pelkää kuvioita tai rohkeita värejä, jos kokonaisuus säilyy upeana. Sukkien kuviot tai värit voivat korostaa sukkanauhavyötä.

Materiaalivaihtoehtoja

Pitsi

Upea ja ylellinen vaikutelma. Näyttää hyvältä lähestulkoon kenen yllä vain. Varmista, että sukkanauhavyö istuu hyvin.

Satiini

Brigitte Bardotin tyylinen kiiltävä materiaali. Istuvuudesta tulee huolehtia.

Jersey

Jersey ei ole paras materiaalivalinta. Kankaan kiihottavuusaste ei kovinkaan korkea. Jersey on käytännönsyistä valittava materiaali.

Nahka

Vain, jos häidenne teema sallii sen, ja pystyt kantamaan sen ylläsi ylpeästi.

PVC

Luultavasti ehdoton ei. PVC kuulostaa seksikkäältä ja näyttää hyvältä joidenkin päällä, mutta perusmorsiamen ylle se ei taivu. Toisaalta, PVC-alusasu voi olla hurjien teemahäiden viimeinen silaus.

Lähde: Hubpages.com
Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.