Studio55.fin uudet juontajat: Kuvauksissa villi meininki!

Studio55.fi-ohjelman juontajat Lauri Karhuvaara ja Raakel Lignell löysivät yhteisen sävelen heti ohjelman mainoskuvauksissa.

Uudistunut Studio55.fi palaa ruutuun maanantaina 27. tammikuuta. Ohjelman uusina juontajina Markku Veijalaisen rinnalla nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -voittaja Raakel Lignell ja Huomenta Suomen ohjaksista tuttu Lauri Karhuvaara.

Raakel odottaa ensi viikolla alkavia lähetyksiä hyvillä mielin, mutta pienen jännityksen kera. Lignell ottaa juontopestinsä vastaan ruskettuneena ja akut ladattuina, sillä hän ehti rentoutua Dubain lämmössä ennen ohjelman alkamista.

– Vatsassa on kiva jännitysporina, koska tämä on minulle kuitenkin niin uutta. Paras helpotus on se, kun pääsee sorvin ääreen. Odotan ihmisten kohtaamista ja sitä, mitä niistä syntyy, Raakel kertoo.


Haastattelun aikana Lauri Karhuvaara intoutuu kehumaan uutta juontajapariaan vuolaasti. Itse hän aikoo suorittaa aamuiset haastattelut omalla, tutulla tyylillään.

– Late on vähän tällainen yllätysten mies, ei se ole aina niin rauhallinen kuin antaa ensin ymmärtää, Raakel nauraa.


– Joku haasteltavakin joskus sanonut, ettei se mennytkään ihan niin kuin hän oli ajatellut, Karhuvaara komppaa vieressä.


Juontajien keskinäiset kemiat natsasivat heti ensimmäisenä päivänä ohjelman puffin kuvauksissa.

– Se oli kyllä hurjaa, Lauri nauraa.


– Tuli melkein Tenat tarpeeseen, Raakel hekottaa vieressä.


– Se oli jo iltapäivällä niin villiä meininkiä. Ja täysin selvin päin! Siitä tuli ihan käsittämätön spektaakkeli. Kaikki tultiin ihan hysteerisiksi siellä. Tuli sellainen olo, että kaikki tukevat toisiaan ja toivovat toisilleen menestystä, Lauri kerroo.


– Ja ovat iloisia toistensa ominaispiirteistä ja hulluudesta, Raakel komppaa.


Lauri Karhuvaara on tuttu aamutelevisiosta jo yli 20 vuoden ajalta. Karhuvaaran mukaan varsinkin iäkkäämmät katsojat ovat ottaneet hänet omakseen.


– Varsinkin, kun mennään kehäkolmosen ulkopuolelle, niin olen monelle se olohuoneen Late, enkä mikään televisiotähti. Marketissa tullaan sanomaan, että Late, miten jalka voi, ja usein kertovat omasta elämästään minulle, juontaja kertoo.


Uusi Studio55.fi ammentaa aiheensa esimerkiksi terveydestä ja hyvinvoinnista, joka on noussut viime aikoina entistä enemmän puheenaiheeksi.

– Se on valtava megatrendi. Haastateltaviksi tulee myös merkittäviä suomalaisia, yhteiskunnallisia vaikuttajia, jotka ovat antaneet paljon, Karhuvaara toteaa.


Terveys ja hyvinvointi ovat tuttuja teemoja myös Lauri Karhuvaaralle, joka kuntouttaa parhaillaan kahdesti leikattua polveaan. Vamma sattui, kun Karhuvaara kaatui portaissa viime keväänä ja reisilihas irtosi polvilumpiosta.

– Jalan parantuminen vie varmaan vielä vuoden, kuntoutus kestää pitkään, juontaja kertoo.
Karhuvaara on iloinen siitä, että työt uuden ohjelman parissa alkavat vihdoin.

– Työ on parasta terapiaa, niin minua hoitaneet tahot ovat sanoneet. Minulla on se onni, että saan ajaa autoa, ja pyrin muutenkin elämään mahdollisimman normaalia elämää. Kaikki tapahtuu vain vähän hitaammin.


Lue myös:

    Uusimmat