Mainos

Stinan suunnitelma: Veikkola

Talo on melkein 100 vuotta vanha mansardikattoinen hirsitalo ja sijaitsee järven rannalla. Talo on ollut kesäkäytössä, joten asuminen ilman sisävessaa ja juoksevaa vettä on ollut mahdollista. Tässä toimeksiannossa olen yrittänyt tuoda esille vahan talon romanttista maalaistunnelmaa. Käytin mahdollisimman paljon asukkaiden omia huonekaluja ja heidän muita esineitä, jotka mielestäni sopivat talon henkeen ja loput sisustin lainatavaroilla. Budjettini oli 1500 €.

Olohuone/työhuone:

- Seinät maalattiin valkoisiksi ja työhuoneesta poistettiin pinkopahvit. Sohva on Ikeasta ja Gripsholmin nojatuolit on lainattu Kruunuhaan Antiikista. Verhot ja matto ovat Les Tissus Colbertista ja sohvatyynyt Antik Wulffsta. Kynttiläjalat ovat antiikkiliike Old Timesta.

- Työhuoneen pöytä ja keinutuoli ovat asukkaiden omia. Pinnatuoli on lainattu Antik Wulffista. Pöydällä oleva lamppu on Ullanlinnan Sähköstä. Verhot ja matto ovat Fasadi Conseptista.

Yläkerran makuuhuoneet:

- Sänkytekstiilit ovat Gant Home mallistoa ja valkoinen valaisin Ullanlinnan sähköstä. Verhot ovat Les Tissus Colbertista ja matot Ikeasta.

Keittiö:

- Seinät maalattiin vaalealla hiekan sävyllä. Katto ja paneelit maalattiin valkoiseksi. Pöytä, tuolit ja hyllykkö ovat asukkaiden omia. Seinällä olevat lautaset ovat Arabian vanhaa astiastoa, jotka löysin keittiön kaapista. Vanha keittiövaaka ja puuvati on lainattu Antiikkiliike Old Timesta. Verhokappa ja valaisin ovat Les Tissus Colbertista.

Ruokahuone:

- Seinät maalattiin maalarin valkoisella pinkopahvin päälle. Pinnasohva ja lautashylly ovat asukkaiden omia. Vanha kustavilainen ruokapöytä on lainattu Kruunuhaan Antiikista ja pieni sivupöytä Antik Wulffista. Kynttiläjalat, peili ja kynttiläkruunu ovat Antiikkiliike Old Timesta. Villamatto on Ikeasta. Verhokankaat ja tyynyt ovat Les Tissus Colbertista.

(Pientä pintaremonttia 12.12.2006)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.