Mainos

Stinan suunnitelma: Liesipolku

Liesipolku 1 on Maunulassa sijaitseva 1952 rakennettu rivitalo. Kohteemme on kiinnostava ateljeetyyppinen asunto, joka kaipaa pintojen siistimistä ja yleistä stailaamista.

- Sisääntulossa seinät ja rappuset maalattiin. Iso vaatenaulakko poistettiin. Seinälle laitettiin tammikehyksinen peili ja taso Ikeasta.

- Pojan makuuhuone alakerrassa maalattiin Tikkurilan värillä 4621-A-2. Kaikki ylimääräiset huonekalut poistettiin myös. Sängyn tekstiilit lainattiin Les Tissus Colbertista ja lukulamppu Ikeasta.

- Tytön makuuhuoneesta keskikerroksessa poistettiin ylimääräiset julisteet seiniltä ja päätyseinä maalattiin Tikkurilan värillä F087. Tekstiilit ja verhot ovat Ikeasta ja marokkolainen matto on lainattu Fasadi-Conseptista.

- Keittiön ikkunoiden välissä oleva kaappi poistettiin. Vanhan kaapin tilalle asennettiin lamppu, jonka alle hankittiin taulu ja lakkahylly Ikeasta. Ikkunoihin asennettiin laskosverhot. Verhot ommeltiin Les Tissus Colbertin kankaasta. Seinät maalattiin ja keittiön muut pinnat siistittiin.

- Olohuoneen seinät maalattiin ja kuluneet muut pinnat siistittiin. Vanha kirjahylly poistettiin ja tilalle asennettiin Ikean lack hyllyt. Sisustamisessa käytettiin asiakkaan omia huonekaluja, valkoista nahkasohvaa ja kromattuja nahkatuoleja. Ikeasta lainattiin pyöreä ruokapöytä ja Les Tissus Colbertista lainattiin lehmäntalja.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.