Steve Moses palaa SM-liigaan

Aktiivisena siirtomarkkinoilla toiminut SM-liigaseura HPK on kiinnittänyt hyökkäykseensä Jokereissa usean kauden ajan pelanneen amerikkalaishyökkääjä Steve Mosesin. 32-vuotias pelaaja siirtyy Hämeenlinnaan yksivuotisella sopimuksella.

Moses pelasi kaksi edellistä kautta Sveitsin liigaa Rapperswil-Jonan ja Ambri-Piottan joukkueissa. Sitä ennen hän edusti Jokereita sekä SM-liigassa että KHL:ssä ja myös pietarilaista SKA:ta kahden kauden ajan.

Moses teki KHL:n 220 runkosarjaottelussa tehot 75+70=145. Viime kaudella hän pelasi Sveitsissä vain 11 ottelua akillesjännevamman takia.

– Steve on laatuhyökkääjä, jolta odotamme tehokkuutta ja vastuunkantoa. Erittäin hyvä luistelemaan, nopea, ja tuo rytmiä meidän hyökkäyspelaamiseen. Uskomme, että hyvällä laukauksella ja pelinluvulla tuo tehokkuutta myös meidän ylivoimapeliimme. Steve on kansainvälisen tason huippupelaaja kaikilla mittareilla, kuvailee HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola seuran tiedotteessa.

HPK kertoi maanantaina tehneensä myös kaksivuotiset sopimukset 19-vuotiaan norjalaisen keskushyökkääjän Eskil Woldin ja oman kasvattinsa, puolustaja Mikael Tapion kanssa.

Aiemmin Kerho on kiinnittänyt muun muassa maajoukkuepuolustaja Juuso Hietasen ja HIFK:ssa viime kaudella pelanneen järkälepuolustaja Miro Karjalaisen.

Lue myös:

    Uusimmat