Steve Martin julkaisi tekstin Carrie Fisherin muistolle – seuraajat haukkuivat seksistiseksi

Näyttelijä Steve Martin mokasi kirjoittaessaan muistokirjoitusta vastikään menehtyneen Star Wars -elokuvan tähden Carrie Fisherin muistoksi Twitter-tilillään.

Näyttelijä Steve Martin poisti Carrie Fisherin muistoksi julkaisemansa twiitin, koska hänen seuraajansa kritisoivat Martinin kommentteja seksistisiksi.

Martin twiittasi tiistaina 27. joulukuuta: ”Kun olin nuori, Carrie Fisher oli kauneinta, mitä olin koskaan nähnyt. Kävi ilmi, että hän on myös fiksu.”

Pian twiitin jukaisun jälkeen Martin alkoi saada palautteita, joiden mukaan hän on ääliö, koska Fisherin saavutusten sijaan hän kommentoi tämän ulkoista olemusta.

Osa hänen seuraajistaan ei kuitenkaan nähnyt mitään pahaa Martinin twiitissä. Nämä henkilöt ihmettelivät, mistä jotkut olivat niin hermostuneet. Lopulta Martin kuitenkin päätti poistaa twiitin. 

Fisher menehtyi 60-vuotiaana 27. joulukuuta saatuaan sydänkohtauksen lentokoneessa viime perjantaina.

Myös toinen taho mokasi yrittäessään kunnioittaa Fisherin muistoa.

Cinnabon-niminen leivonnaisalan yritys julkaisi Twitterissä kuvan, jossa kierrepulla oli aseteltu esittämään Fisherin esittämän prinsessa Leian näyttävää hiusnutturaa. Kuva herätti välittömän raivon sosiaalisessa mediassa ja lopulta yritys poisti kuvan twitteristä.

Lue myös:

    Uusimmat