Steff laati "miesystävällisen ostoslistan" – tähän moni nainen samaistuu: "Luulin olevani ainoa tämän ongelman kanssa"

Oman elämänsä Monica Geller laati poikaystävälleen varsin yksityiskohtaisen ostoslistan, jotta mies toisi kaupasta oikeat tuotteet ilman ylimääräistä soittelua. Sosiaalisessa mediassa ideaan ihastuttiin, kertoo The Sun.

Tiedätkö sen tunteen, kun lähetät poikaystäväsi kauppaan ostoslistan kanssa, ja pian hän soittaa kysyäkseen, millaisia banaaneja tai jogurttia toivot? Vaihtoehtoja vilisevässä marketissa oikean tuotteen valitseminen voi tuntua vaikealta, mutta myös kotona odottelijaa voi ärsyttää yksinkertaiselta tuntuneen tehtävän muuttuminen ylitsepääsemättömäksi.

TikTok-käyttäjä @stefferronii on ilmeisesti törmännyt ongelmaan kerran jos toisenkin. Videollaan  Steff vertaa omaa paperista ostoslistaansa poikaystävälleen antamaansa, varsin yksityiskohtaiseen taulukkoon tietokoneen näytöllä.

Vastaus kysymyksiin jo etukäteen

Videolla Steff kertoo ”luopuneensa kontrollista” ja lähettävänsä poikaystävänsä supermarkettiin. Välttääkseen epätoivoisten soittojen sarjan Steff yritti vastata kaikkiin poikaystävänsä kysymyksiin jo ennen tämän lähtemistä kaupoille.

Jokaisen ostoslistalta löytyvän ruoka-aineen kohdalle Steff on kirjoittanut kuinka paljon, minkä merkkistä ja minkä makuista tuotetta hän toivoo. Muutamien tuotteiden kohdalla hän on selvittänyt asiaa lisäksi kuvallisesti.

– Nämä ovat kaikki kysymyksiä, joita minulla kysytään puhelimessa, joten toivon välttäväni ne tällä kertaa, Steff sanoo videolla.

Helpottaakseen poikaystävänsä ostosreissua entisestään Steff järjesti tuotteet listalle siihen järjestykseen, missä ne tulevat kaupassa vastaan. Nainen kutsuu itseään Monica Geller -tyyppiseksi ihmiseksi. Monica on neuroottinen ja listoja rakastava hahmo Frendit-hittisarjasta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Poikaystävä pärjäsi vain kahdella soitolla

Tätä kirjoittaessa Steffin video on kerännyt jo 1,9 miljoonaa katselukertaa. Moni kommentoija sukupuolesta riippumatta sanoo samaistuvansa tilanteeseen. Katsojien kommenteissa vilisevät tilanteet, joissa sulhanen on tuonut kaupasta kaalia salaatin sijasta tai poikaystävä on soittanut lähes kymmenen kertaa yhden ostosreissun aikana.

– Voi luoja, lähes itkin. Luulin olevani ainoa tämän ongelman kanssa, eräs nainen kirjoittaa.

Osa kertoo ratkaisseensa ilmeisen yleisen ongelman sillä, ettei lähetä ketään puolestaan kauppaan. Koronapandemian aikana moni on kuitenkin vähentänyt kaupassa käyntiä joko tartunnan tai tartuttamisen pelossa ja lähettänyt matkaan kumppaninsa.

Jos et itse pysty käymään kaupassa etkä jaksa roikkua puhelimen päässä koko sitä aikaa, kun toinen tekee sen puolestasi, kannattaa harkita Steffin taktiiikkaa. Se nimittäin toimi.

Myöhemmin hä nnimittäin paljasti poikaystävänsä pärjänneen supermarketissa oikein hyvin. Mies soitti Steffille vain kahdesti, kun naisen pyytämä tee ja jauhot oli myyty loppuun.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: The Sun, News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat