Stam1nan solisti: Minua luultiin narkkariksi

Muusikoihin liittyy usein erilaisia stereotypioita, mutta hurjimman jutun itsestään Stam1nan laulaja Antti "Hyrde" Hyyrynen kuuli opintojensa alussa.

Stam1nan Hyyrysen kelpaa hymyillä, sillä bändin uusi albumi Nocebo nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Suositun bändin jäseniä voi helposti vaivata tyypilliset stereotypiat muusikoista ja heidän elämästään. Hurjimman jutun itsestään Hyrde kuuli aloittaessaan medianomi-opintojaan.

– Armeijan takia myöhästyin minun opintojen alotuksesta. Olin kolme kuukautta pois koulusta, niin minun epäiltiin olevan narkkari. Mä mietin, että mistä ihmeestä se oikein johtui? Kai olin laiha ja mulla oli nahkatakki, että ihan näillä leimattiin. Onneksi asia kuitenkin korjaantui nopeasti, en narkkaa, Hyrde naureskeelee.

Stam1nan johtohahmo sai jo varhaisessa vaiheessa kokea stereotypioiden kirouksen. Mitenkäs asia on Stam1nan kohdalla, onko bändin keikkarundeilla villiä meininkiä?

– Nyt jo huomaa semmoista, ettei keikkapäivänä välttämättä edes pysty juomaan yhtään alkoholia. Koko bändi on pääsääntöisesti täysin savuton, että tää on aika puhtoista toimintaa. Stam1na on sellaista sporttimetallia, että on pakko käydä lenkillä, että jaksaa vetää keikat. Ollaanhan me vähä päälle kolmikymppisiä miehiä, niin halutaan myös bailata, mutta aina ei voi, Hyrde toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat