Spotify-tuki tulossa Garminin sporttikelloihin

Ensimmäiset Garminin sporttikellot saavat Spotify-tuen aiemmin tuettujen palvelujen iHeartRadion ja Deezerin rinnalle. Tiedotteessaan Garmin kertoo, että ensimmäisenä Spotify on ladattavissa Fenix 5 Plus -sarjan älykelloille.

Jotta palvelun saa käyttöön sporttikellolla, Spotify vaatii Premium-tilauksen. Sovelluksen voi ladata Connect IQ -sovelluskaupasta. Spotifyllä voi luoda omia soittolistoja ja ladata niitä älykelloon offline-toistoa varten. Lenkillä ei musiikin kuunteluun tarvitse tällöin puhelinta.

”Spotify on maailman suosituin musiikin suoratoistopalvelu ja olemme innoissamme, että voimme tarjoa asiakkaillemme uusia tapoja kuunnella musiikkia matkoillaan”, sanoo Garminin kansainvälisen kuluttajamyynnin varapääjohtaja Dan Bartel.

Toistaiseksi Spotify ei ole saatavilla kuin Fenix 5 Plus -älykelloille. Garmin kertoo, että muutkin kellot saavat Spotify-tuen ”pian”. Tällaisia laitteita ovat todennäköisesti ainakin musiikin kuunteluun panostava Forerunner 645 Music ja Vivoactive 3 Music.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja