Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese
Spaghetti BologneseCopyright MTV Oy 2004
Julkaistu 08.01.2004 12:54(Päivitetty 01.03.2005 13:54)
  • 400 g pastaa
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 porkkana
  • 1/2 palsternakka
  • 1 sipuli
  • 1/2 pieni juuriselleri
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 50 g tomaattipyrettä
  • 200 g tomaattimurskaa
  • 3 dl vettä
  • 1 dl oliiviöljyä
  • valkopippuria
  • suola
  • laakerinlehti
  • timjami

Raasta juurekset hienoksi raasteeksi ja hienonna sipulit. Ruskista jauheliha ja lisää pannulle sipulit, sitten juurekset ja tomaattipyre. Hauduta hetki. Lisää tomaatti murska, laakerinlehti ja muut mausteet sekä vesi ja anna hautua kypsäksi. Tarjoile keitetyn spagetin ja parmesanraasteen kanssa.

Resepti: Jyrki Sukula

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle