Spaghetti Bolognese

  • 400 g pastaa
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 porkkana
  • 1/2 palsternakka
  • 1 sipuli
  • 1/2 pieni juuriselleri
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 50 g tomaattipyrettä
  • 200 g tomaattimurskaa
  • 3 dl vettä
  • 1 dl oliiviöljyä
  • valkopippuria
  • suola
  • laakerinlehti
  • timjami

Raasta juurekset hienoksi raasteeksi ja hienonna sipulit. Ruskista jauheliha ja lisää pannulle sipulit, sitten juurekset ja tomaattipyre. Hauduta hetki. Lisää tomaatti murska, laakerinlehti ja muut mausteet sekä vesi ja anna hautua kypsäksi. Tarjoile keitetyn spagetin ja parmesanraasteen kanssa.

Resepti: Jyrki Sukula

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja