Sormisalaatti

4 annosta

  • Ainekset:
  • 80 g Aura gold -sinihomejuustoa
  • 0,5 dl kermaa
  • mustapippuria
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • luumutomaatteja
  • paahtoleipää
  • 8 kerää pikku / sydänsalaattia

Valmistusohje:

Huuhtele salaatit kylmässä vedessä ja kuivaa hyvin. Leikkaa salaatit pitkittäin neljään osaan, niin että kannat pitävät leikatut osat yhdessä. Poista kannasta puolet ja koverra keskeltä muutama kerros salaattia pois, jotta saat salaateista kuppimaisia.

Sekoita juusto kerman kanssa vatkaimella tai yleiskoneessa tasaiseksi ja nostele lusikalla tai pursota pieniä palloja salaattikuppien päälle.

Paahda pinjansiemenet rapeiksi kuivalla teflonpannulla muutama minuutti. Anna jäähtyä. Ripottele juustojen päälle. Rouhi pinnalle vielä mustapippuria ja tarjoile lisukkeena pieniä luumutomaatteja ja paahtoleipää.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat