Sopivassa suhteessa: Verenperintö

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Elli puhuu sukulaisista ja siitä, miten tulee heidän kanssaan toimeen.

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli puhuu sukulaissuhteista.

"Molemmilla puolisoilla on omat sukulaisensa ja oma tyylinsä perhesuhteensa hoitaa. Siinä vaiheessa, kun kimpsut kannetaan saman katon alle, tulee toisen puolison suvusta osa omaa elämääsi. Ja kun menette naimisiin, olet jo kahden eri suvun täysivaltainen jäsen. Toisille siunaus, toisille ei.

Itselläni on käynyt hyvä tuuri, sillä vaikka mieheni suku on mielestäni aivan yhtä outo kuin minun (he ovat eri mieltä), on minut otettu avosylin vastaan kaikkine kummallisuuksineni. Appiukon olen pyöritellyt pikkusormen ympärille jo ensimmäisellä tapaamisella ja anoppikin sai huokaista helpotuksesta, kun poika valitsi vierelleen kotikeskeisen ja kauhan varressa viihtyvän naisen, joka pitää pojan puhtaissa vaatteissa. Vaikkakin hieman vinohampaisen ja ohuthiuksisen, mutta hyvällä ruokahalulla ja luontorakkaudella varustettuna naisen kuitenkin. Ja tarpeen tullen varsin jämyn emännän, joka nappaa sukulaispoikia korvista kiinni ja muistuttaa, että likapyykki pestään kotona, ei turuilla ja toreilla."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja