Sopivassa suhteessa: Omat ja yhteiset ystävät

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Elli kertoo, miksi ystävät ovat vähintään yhtä tärkeitä kuin seurustelukumppani.

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli puhuu ystävien tärkeydestä.

"Mutta molemmilla on oikeus omiin kavereihinsa. He ovat olleet olemassa jo ennen puolisoa ja tulevat myös olemaan siinä vaiheessa, kun 50 prosenttia parisuhteista kariutuu. Moni nainen kyllä uskoon voivansa kieltää mieheltään harrastusten lailla myös ystävät, mutta siinä me naiset teemme virheen. Ja mitä enemmän hiillostamme, sen todennäköisempää on, että parisuhteemme on pian enää luku tilastoissa. Ja jos pojat päätyvät saunailtanaan pieneen painiin pihatiellä, niin sitten päätyvät. Vaimo voi vain naapureiden vuoksi toivoa, että pojilla oli tällä kertaa edes vaatteet päällä.

Älä kysele liikaa, jos et oikeasti halua tietää. Ja pidä se 43. kertaa elämänsä miehen, tosirakkauden, löytänyt ystävätär kaukana boolimaljasta, jollet halua että nainen eroaa jälleen 6. santsikierroksen kohdalla, on varma että itsemurha kannattaa 7. kohdalla, antaa miehesi sukunimellä kutsuttavan ystävän duunata itseään vessassa 8. kohdalla ja rakastuu tulisesti veljeesi 9. mukillisella. Veljesi ei kaipaa yhtään mielenterveyspotilasta ovensa taakse."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja