Sopivassa suhteessa: Olen outo, en viallinen

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Elli kertoo, miten on miehensä täysi vastakohta, mutta silti rakastettu.

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli kertoo, miten on oma itsensä, eli miehensä täysi vastakohta.

"Miehelle tuntuu kuitenkin olevan vaikeaa ymmärtää, että en voi olla 24h-kotirouva ja uranainen yhtä aikaa. Talon pitäisi olla täydellisessä ojennuksessa siinä missä akan hiustenkin, mutta töitäkin pitäisi tehdä ainakin 12 tuntia vuorokaudessa, koska sillä tienaa enemmän kuin kahdeksalla tunnilla. Se on laiska, joka tekee vain kahdeksan tunnin päiviä. Ja raha, se on tärkeää.

Minulle ei ole. Minulle riittää, että katto pään päällä on oma ja että jääkapissa on muutakin kuin valo. Ja joku, jolle olen arvokas ihan tällaisena Ellinä vain. Toki tykkään joskus pienestä luksuksesta, mutta kaikkein tärkeintä hyvinvoinnilleni on se, että saan tehdä elämässä niitä asioita, jotka herättävät minussa onnen tunteita. Olla ihan vain Elli, jonka tukka ei ole aamuisin ojennuksessa ja jolle lauseen muodostaminen väsyneenä on ylitsepääsemättömän vaikeaa."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja