Sopivassa suhteessa: Hevoskuiskaajan laskiaiskakku

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Laskiaispulkka vei vähän minne sattuu, mutta kakku pelastaa päivän!

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa valmistuu hevoskuiskaajan laskiaiskakku.

"Hyppäsin lauantain klo 6.30 autoon ja hurautin jonnekin Jyväskylän liepeille viettämään erään jalkapallonaisen polttareita. Ohjelmaan kuului muun muassa hevoshiihtoa ja ihan oikea upseerismies (ei riisuutunut). Minua luultiin juhlien aikana niin hevoskuiskaajaksi kuin kätilöksikin, vaikka painotin olevani vain morsiamelle irtoripset liimaava hullu ja lihanruskistaja. Ajelinkin sitten yötä myöten kotiin ja laskin pullean poskeni Lohjalla tyynyyn noin tasan klo 01.30. Hevoskuisvaavaa kätilöä vähän väsytti ja aamulla piti rientää Hyrsylään laskemaan appiukon kanssa pulkkamäkeä. Oli laskiainen."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja