Sophie, 27, selasi Instagramia synnytyksen aikana – seuraajat raivostuivat synnytyksen jälkeen lisätystä kuvasta: ”Millainen arvomaailmasi oikein on?”

Sophie haluaa pitää huolta ulkonäöstään missä ikinä meneekin – jopa synnytyksessä. The Sunin mukaan naisen pinnallinen elämä jakaa mielipiteitä.

Sophie Attwood, 27, on itsevarma ja huoliteltu nainen, joka päivittää Instagram-tiliään aktiivisesti tuhansille seuraajilleen. Kuvissa poseeraa silmin nähden tyylitietoinen nainen, jonka meikki ja vaatetus ovat viimeisteltyjä kaikissa tilanteissa.

Hän piti kiinni tyylikkyydestään myös koko raskausajan, eikä synnytyskään ollut poikkeus, kun Sophie saapui synnytyssaliin täydessä tällingissä tammikuussa.

Hän käytti 15 minuuttia meikkinsä korjaamiseen ennen synnytystä, vaikka supistukset olivat ehtineet muuttua voimakkaiksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sophien esikoinen syntyi lopulta keisarileikkauksella, jonka aikana nainen selasi Instagramia ”saadakseen inspiraatiota”.

Hän myös poistui sairaalasta tyylikkäästi laittautuneena, mikä sai muissa vanhemmissa aikaan tuimia katseita ja supattelua.


Ravintolailta sai some-seuraajat raivostumaan: ”Millainen arvomaailmasi oikein on?”

Nainen lisäsi kuvan itsestään Instagramiin vain neljä päivää synnytyksen jälkeen. Kuvassa poseerasi huoliteltu nainen. Kuva oli otettu illallisella ravintolassa, jossa Sophie oli miehensä kanssa. Vauva tosin oli mukana.

– En ole nukkunut neljään päivään ja hymyni oli kivun ja tuskan takana. Mutta, olen päässyt virallisesti ulos neljän seinän sisältä, nainen kirjoitti kuvan yhteyteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen kehui, että ulkona vietetty ilta esti häntä mökkihöperöitymästä ja jämähtämästä vauvakuplaan.

Kuten arvatakin saattaa, kuva sai aikaan kommenttiryöpyn, joka ei ollut ilo silmälle. Se sai etenkin äiti-ihmiset kimpaantumaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

He ihmettelivät, miksi nainen oli viettämässä ravintolailtaa niin pian synnytyksen jälkeen. Kommentoijat kehottivat tuoretta äitiä viettämään aikaa vastasyntyneen lapsensa kanssa sen sijaan, että hän keikistelee kauniissa mekossaan ja korkokengissään kaupungilla täydessä tällingissä.

– Millainen arvomaailmasi oikein on, eräs ihmetteli.

– Sinulla on aikaa koko loppuelämäsi hypätä kaupungilla – naurettavaa!

Lähipiirikin paheksuu – Sophie ei palautteesta hätkähdä

Jopa Sophien ystävät osallistuivat negatiivissävytteiseen keskusteluun. Hänen naisystävänsä kertoivat kokevansa painetta siitä, että heidänkin tulisi olla yhtä ehostettuina heti synnytyksen jälkeen.

Sophie ei juurikaan hätkähtänyt saamastaan palautteesta.

Koska sosiaalinen media on osa hänen työtään, hän kokee velvollisuudekseen olla aktiviinen. Hän kuitenkin myöntää kokevansa ajoittain stressiä siitä, että hänen tulee ylläpitää sosiaaliseen mediaan luomaansa illuusiota ja kulissia taukoamatta.

Hän haluaa kuitenkin korostaa, ettei ole olemassa oikeaa tai väärää tapaa sille, miten elämää tulisi elää – jokaisen tulisi toimia elämässään niin kuin itsestään tuntuu hyvältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat