Somesta tuttu Niko, 25, on parantanut kesäkuntoaan Love Island Suomi -kuvauksia varten – näin hän aikoo hurmata kiinnostavan ihmisen

Niko, 25, Kuopio 0:41
Millaista kumppania Niko etsii? Katso esittelyvideo!

Somestakin tuttu Niko, 25, on yksi uuden Love Island Suomi -kauden sinkuista. Kiinnostavan ihmisen hän aikoo hurmata juttelemalla ja olemalla oma itsensä.

Love Island -villaan ensimmäisessä jaksossa astellut Niko, 25, on entinen jääkiekkoilija ja jalkapalloilija. Lätkää hän pelaa edelleen yliopistopuolella, käy salilla viisi kertaa viikossa ja soittaa kitaraa. 

Love Island Suomi -ohjelman neljännen kauden sinkkuna hän etsii pirteää naista, joka saa hänetkin juttelemaan enemmän. 

– En ole se, joka aloittaa ensimmäisenä keskustelua, mutta avaudun sen jälkeen enemmän. Viehätyn ilopillereistä. Tykkään pitkistä hiuksista, säihkyvistä silmistä ja kivasta hymystä. Niihin kiinnitän ensimmäisenä huomiota, Niko kertoi MTV Uutisille. 

Niko asuu Kuopiossa ja on ollut lähes kolme vuotta sinkkuna. Takana on neljän ja kahden vuoden parisuhteet.

Hän kokee olevansa menevä ja iloinen kaveri, johon on helppo tutustua. Hän on kaikkien kaveri, mutta töykeät ja ylimieliset ihmiset eivät häntä viehätä. 

– Jos käyttäytyy muita kohtaan huonosti tai ei tulisi perheeni kanssa toimeen, niin se on ongelma.

Kiinnostavan ihmisen Niko aikoo hurmata ihan vain juttelemalla ja katsomalla, miten tulee juttuun. Hän on oma itsensä ja katsoo, riittääkö se. Love Islandin kuvauksia varten hän on parantanut kesäkuntoaan syömällä kohtuullisemmin ja tarkkailemalla ruokavaliota sekä liikkumalla. 

Niko ei oikein tiedä, mitä odottaa ohjelmalta, mutta toivoo, että villalla on omantyylistä porukkaa.

– Toivottavasti löytyy kiva tyttökin itselle. En usko ihan täysin siihen, että elämän rakkaus sieltä löytyy. Olen aika valikoiva, mutta avoin ja toivon, että se löytyy. 

Niko tekee videoita muun muassa TikTokiin. Somen kautta julkisuus onkin Nikolle jo jollain tapaa tuttua. 

– En tiedä, missä suhteessa isompaa tämän ohjelman tuoma julkisuus on, mutta sen näkee sitten. Hölmöjä trollikommentteja olen saanut somessa jo aiemmin, mutta ne eivät mene ihon alle. 

Tavoitteita Nikolla ei somen suhteen ole, mutta hän toivoo saavansa tehdä sitä ja saavansa siitä myös jotakin hyötyä. 

– Katson paljon, mitä muut tekevät ja mietin, voisinko hyödyntää jotakin omalla tavallani. Suomalaiset tykkäävät huumorisisällöstä, sille tulee eniten tykkäyksiä. 

Love Island Suomi -ohjelman juontaa tuttuun tapaan Veronica Verho

Love Island Suomi alkaa maanantaina 5. kesäkuuta MTV Katsomossa kello 20 ja MTV3-kanavalla kello 22:35.

Lue myös:

    Uusimmat