Somepaastolla ollut Valtteri Bottas kaipaa eniten NHL-kiekkoa – myös F1-klassikkokisat ovat maistuneet

Valtteri Bottas ei ole juuri kaivannut muiden F1-kuskien seuraan kisakauden keskeydyttyä jo ennen alkamistaan. Myös sosiaalista mediaa hän on käyttänyt rajoitetusti kevään aikana.

Bottas valmistautuu parhaillaan kauden mahdolliseen käynnistymiseen kotimaisemissaan Suomessa. Hän on pystynyt tekemään hyviä harjoituksia niin fysiikkansa kuin psyykeensä saamiseksi maksimaaliseen iskuun äkillistä starttia varten.

Bottas on jakanut joitain hetkiä treenistään Instagram-seuraajilleen, mutta kovin paljon energiaa hän ei ole ladannut muiden tekemisen seuraamiseen.

– Olen vähän pitänyt etäisyyttä sosiaaliseen mediaan, Bottas kommentoi Mercedeksen julkaisemassa videohaastattelussa.

– On siellä joitain hyviä juttuja, joissa voi olla mukana, mutta olen yrittänyt ottaa tästä parhaan irti itselleni ja suorituskyvylleni ollakseni parhaassa mahdollisessa kunnossa, kun kaikki jatkuu taas, Bottas kertoo.

Ikävä eniten NHL-jääkiekkoa

Edellisen kerran Bottas oli tekemisissä muiden kuskien kanssa Australian F1-kisan peruunnuttua maaliskuun puolivälissä. Tieto kotimatkalle lähdöstä tuli pitkällisen odotuksen jälkeen.

– Perjantaiaamuna, kun tuli varmistus siitä, ettei kisaa ajeta, näin jotain kuskeja ja keskustelimme siitä, miten päästään kotiin. Menin aamupalalle ja näin siellä Georgen (Russell). Hän etsi lentoja, ja minäkin löysin jonkun reitin kotiin. Se oli aika kummallista, Bottas toteaa ajasta, josta tuntuu hänen mukaansa olevan jo ikuisuus.

– Sen jälkeen en oikeastaan ole puhunut kenenkään kanssa. Kaikki ovat vähän tehneet omia juttujaan. Kaikki elävät eri maissa, ja asiat voivat olla aika erilaisia, hän jatkaa.

Paitsi omia kisojaan, Bottas kaipaa myös kaikkea muuta urheilua. Varsinkin lätkäkevään väliin jääminen harmittaa nastolalaista.

– NHL-kauden olisi pitänyt tulla loppuhuipennukseensa aika pian. Jääkiekko on minulle aika iso juttu. Ikävöin kyllä kaikenlaista urheilua.

– Nyt on tietysti kaikkea hyvää urheilua tarjolla, vanhoja kisoja ja muuta, mutta kaikki varmasti kaipaavat jo oikeaa urheilua, Bottas arvelee.

Lue myös:

    Uusimmat