Soittolistat sensaatiomaisesti valloittanut Mirella, 18, ei käytä romanipukua – kertoi syyn Huomenta Suomessa

Mirella nousi soittolistojen kärkeen – kuka hän on? 8:57
Kuka olet Mirella? Katso nuoren listakärjen TV-haastattelu Huomenta Suomessa.

18-vuotias Mirella Roininen nousi lyhyessä ajassa soittolistojen kärkiartistiksi.

Mirellan Timanttei-kappale keräsi ennen virallista julkaisuaan yli 15 miljoonaa toistoa sosiaalisen median palvelu TikTokissa, ja eilen artisti julkaisi uuden kappaleen Uuteen eiliseen

Huomenta Suomen lähetyksessä vieraillut artisti kertoo ravaansa studiolla tekemässä uusia kappaleita, mutta yrittää siinä samassa pitää lukio-opinnot reilassa.

Kiirettä siis riittää.

– Se koulu on vähän jääny kakkoseksi, kolmoseksi tai neloseksi. Ajattelen, että nyt kun mä pääsen toteuttamaan unelmaa ja mulla ei ole koulusta kiirettä pois, jotenkin pyrin keskustelemassa opettajien kanssa asioista. Kyllä ne ymmärtää, ja ovat tsemppaavia, Mirella kertoo.

– Mä meinaan kuitenkin valmistua 2025 keväällä.

Mirella on tuonut avoimesti esille sitä, että hän tulee romaniperheestä. Tausta on vaikuttanut identiteettiin ja musiikkiin valtavasti.

Romanipukua hän ei kuitenkaan käytä, ja se tulee perheestä.

– Meidän perheessä ei eletä niin kulttuurillisesti, esimerkiksi minulla ei ole niitä vaatteita. Mutta aina pienempänä ihailin niitä, koska ne oli sellaisia prinsessamekkoja ja halusin itse sellaisen. Olen katsonut aina ylöspäin muita romaneja, ja ihaillut varsinkin romaninaisia, Mirella kertoo.

Kuuntele yläpuolelta Mirellan koko haastattelu Huomenta Suomessa.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat