Sohvaperunat palaavat ruutuun – mukana yksi uusi pari

3:05
Sohvaperunat-ohjelman tähdet Soile ja Jorma kertovat, millaista on kuvata ohjelmaa: ”Kaikkien kanssa olemme oikein suurta perhettä”

Sohvaperunoita tähdittää yksi uusi pariskunta.

Ylellä nähtävien Sohvaperunoiden 14. tuotantokaudella mukaan liittyy tuore aviopari Helmi ja Tuomo. He ovat tuttuja jo kouluajoilta, mutta romanttinen rakkaus syttyi Sohviksia katsellessa.

Helmi ja Tuomo ovat pienen vauvan vanhemmat, joista huokuu sympaattisuus ja maanläheisyys. Molempien elämässä musiikki, perhe ja luonto ovat suuressa osassa. Perhe viihtyy kotona katsellen televisiota ja viettäen “ihan tavallista elämää”. Kumpikaan ei jää hiljaiseksi ja kaiken voi sanoa ääneen – jota käytetään toisinaan hyödyksi.

Sohvaperunat on palkittu parhaan viihdeohjelman Kultaisella Venlalla jo kuusi kertaa. Tällä kertaa mukana on 23 kokoonpanoa. Uudet sohvaperunat ruotivat viikon tv-tarjontaa yhdessä muiden jo tutuksi tulleiden kasvojen kanssa.

Sohvaperunoissa nähdään Tuomon ja Helmin lisäksi pääkaupunkiseudulta Jarno ja Perttu, Hamza ja IsabellaFatmireja MelikeIris ja Monna, Marjo ja Sari, Tom ja Robert, Sanna ja Pinja. Riihimäeltä mukana jatkavat Jani ja Simo.

Tampereella tv-tarjontaa kommentoivat Raija ja Jukka sekä Katja ja Santeri. Oulua edustavat Astan ja Katariinanlisäksi Kaarina ja Sinikka sekä Jani, Linda, Samuel ja Daniel. Kajaanista mukana ovat Kati ja Mari ja RovaniemieltäSoile ja Jorma.

Turkulaisia sohvaperunoita kaudella 14 ovat Jussi-Pekka ja Jarno sekä Laura, Ville ja Aamos. Myös hämeenlinnalaiset Juha ja Markus, parolalaiset Mici ja Maicci, lohjalaiset Eila ja Minna, paimiolaiset Sami jaWerner sekä nousiaislaiset Tanja ja Sannis nähdään ruudussa syksyllä 2022.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja