Sofia Belórf kertoo, kuinka ystäväpiiri muuttui – muistelee vuosien takaista julkkisjengiään: "Koin sen silloin vähän raskaaksi minulle"

Videolla Sofia Belórf kertoo koulukiusaamisestaan:"Se oli ulkonäköön liittyvää jo silloin" 1:31
Videolla Sofia Belórf kertoo koulukiusaamisesta: "Se oli ulkonäköön liittyvää jo silloin"

Sofia Belórf sanoo, että nykyään hänellä ei juurikaan ole julkkisystäviä.

Seurapiirikaunotar ja tv-tähti Sofia Belórf tuli aikoinaan tunnetuksi, kun hän voitti Miss Helsinki -kilpailun vuonna 2010. Pian ystäväpiiri alkoi koostua samanhenkisistä missikaunottarista, joista moni oli myös julkisuudessa.

Belórf on ollut viime vuosina kohujen keskellä, joista on saanut lukea lehtien sivuilta. Kun hänet yhdistettiin Katiska-huumevyyhtiin, Belórf alkoi karttaa julkkispiirejä ja hän vaikeni hetkeksi aikaa täysin somessa.

– Koin, että en halua minkäänlaista huomiota ja tavallaan haluaisin piiloutua tosi vahvasti. Aloin enemmän hengaa kavereiden kanssa, joilla ei ole mitään tekemistä julkisuuden kanssa.

– Ehkä osittain ystävyyssuhteeni ovat menneet siihen suuntaan, että minä olen se ainoa julkkis siinä.

Belórf oikoo huhuja, jonka mukaan julkkisystävät olisivat hylänneet hänet tai eivät olisi olleet tukena vaikeinta aikoina. Hän myöntää nyt, ettei tuntenut aikoinaan itseään täysin kotoisaksi julkkisystävien ympäröimänä.

– Minullahan oli missiaikoina julkkistyttöjengi ja koin sen silloin vähän raskaaksi minulle. Ei ole ollut mitään draamallista, että hei me ei haluta enää hengaa sun kanssa, kun sulla on tullut tuollaisia juttuja.

Erikoishaastattelu: Sofia Belórf kohtasi vuosien jälkeen koulukiusaajansa – näin seurapiirikaunotar vastasi heille:

Erikoishaastattelu: Sofia Belórf kohtasi vuosien jälkeen koulukiusaajansa – näin seurapiirikaunotar vastasi heille 8:29

Lue myös:

    Uusimmat