Sofi Oksanen tyrmistyi Antti Jokisen raiskausepäilystä: Anteeksi mitä?

Avoimesti naisiin kohdistuvasta väkivallasta kirjoittanut Sofi Oksanen oli avoimen tyrmistynyt, kun kuuli MTV3.fin Viihdeuutisilta Antti Jokiseen kohdistuvasta rikosepäilystä.

– Anteeksi mitä? No huh huh, sanattomaksi mennyt Oksanen sai sanottua Viihdeuutisten kysyttyä kirjailijalta kommenttia Jokisen raiskausepäilyyn.

Antti Jokisen ylle tuli torstaina 5. tammikuuta musta varjo, kun hänen epäillään raiskanneen naisen keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Jokinen on ohjannut Oksasen menestysromaaniin Puhdistus perustuvaa elokuvaa, joka käsittelee naisiin kohdistuvaa väkivaltaa.

Avoimesti naisiin kohdistuvaa väkivaltaa kritisoinut Oksanen oli pöyristynyt, kun vakavasta rikoksesta epäilty henkilö löytyy omasta tuttavapiiristä.

– En halua tuomita ketään, ennen kuin oikeus on sanonut sanottavansa. Kaikenlaisia uutisia sitä kuulee, mutta tällaista uutista en odottanut. Jos hänet tuomitaan tästä rikoksesta, niin sitten tämä kuvio menee ongelmalliseksi, Oksanen sanoo ja viittaa lauseellaan Jokisen asemaan Puhdistus-elokuvan ohjaajana.

– Olen aivan tyrmistynyt tästä uutisesta, enkä nyt osaa oikein sanoa mitään. Tämä tuntuu aivan kohtalon ivalta, Oksanen päivittelee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat