Mainos

Antti Jokisella värikäs viime vuosi: Naissekoiluja ja rikosilmoitus

Ohjaaja Antti Jokinen ponnahti suuremman yleisön tietoisuuteen musiikkivideoiden ansiosta. Mies on ohjannut musiikkivideoita muun muassa Wyclef Jeanille, Beyoncelle, Celiné Dionille ja HIMille.

Sittemmin mies on kokeillut siipiään myös elokuvaohjaajana. Jokisen ensimmäinen pitkä elokuva The Resident sai ensi-iltansa vuonna 2011. Työn alla on fantasiaseikkailu Nicholas North. Mies on myös tehnyt elokuvaa Sofi Oksasen Puhdistus-kirjasta. Puhdistuksen on määrä tulla ensi-iltaan tämän vuoden syyskuussa, Nicholas North-elokuvan puolestaan vuoden lopussa.

Jokisen isä on urheiluselostaja Juha Jokinen. Mies työskentelikin nuorempana isänsä tapaan myös Yleisradiossa, ohjaten muun muassa Urheiluruutua.

Jokinen erosi viime lokakuussa tyttöystävästään, julkkiskokki Sara La Fountainista. Aiemmin Jokinen on ollut naimisissa Niina Kurkisen kanssa, jonka kanssa miehellä on myös poika.

Pian eron jälkeen Jokinen kuvattiin Helsingissä läheisissä tunnelmissa yrittäjä ja playboy-malli Susanna Penttilän kanssa. Aiemmin syksyllä Jokinen oli myös yhdistetty näyttelijä Krista Kososeen. Kosonen kielsi kuitenkin parin välillä olevan ystävyyttä kummempaa.

Keväällä 2011 Jokinen oli otsikoissa myös pahoinpitelysyytteen vuoksi, kun miehestä tehtiin rikosilmoitus vappuyönä tapahtuneen pahoinpitelyn vuoksi.

Jokisen tunnistettiin lyöneen miestä helsinkiläisravintolan ulkopuolella. Pahoinpitelysyyte sovittiin kuitenkin kesäkuussa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.