Smashin 6. jakso: Kemiaa

Musikaalin työpajassa tunteet käyvät kuumina. Stressi alkaa vaikuttaa Ivyn fyysisesti:hänen äänessään on jokin vialla!

Tiimi pohtii tuleeko Karenista Ivyn tuuraaja. Innostunut Karen ryntää kotiin harjoittelemaan roolia. On vielä niin paljon opittavaa...

Lääkäri tarkistaa Ivyn äänihuulet ja antaa hänelle lääkettä. Hän varoittaa Ivya mahdollisista sivuvaikutuksista, kuten näköharhoista ja unettomuudesta. Ivy ei haluaisi ottaa lääkettä, mutta Derek vihjailee, että jos Ivy jää pois harjoituksista, Karen korvaa hänet Marilynin roolissa.

Julia kärsii tunnontuskista suudeltuaan Michaelia. Aviomies Frank palaa liikematkalta ja Julia ryntää hänen syliinsä. Parin poika Leo, joka on todistanut äitinsä uskottomuutta, järkyttyy Julian käytöksestä.

Kun Ivyn seuraavana päivä ilmestyy harjoituksiin, Karen on pettynyt. Hän ei pääsekään esittelemään taitojaan. Karen saa kuitenkin työkeikan, josta tienaa 500 dollaria. Bar Mitzvah -tilaisuudessa hän pääsee esittämään Shake it Out -biisin, joka innostaa kaikki juhlivat tanssimaan. Illan päätteeksi Karen saa tuntemattomalta mieheltä käyntikortin.

Julia tunnustaa Tomille suudelleensa Michaelia. Tom neuvoo Juliaa unohtamaan miehen ja keskittymään perheeseensä. Michaelista on kuitenkin vaikea päästä eroon, sillä hän soittelee Julialle jatkuvasti.

Avioero ja musikaalin tuottaminen käyvät Eileen voimille, joten nainen päättää pitää vapaaillan. Hän lähtee baariin tutustumaan täysin uuteen elämäntyyliin.

Kotona Ivy kärsii hallusinaatioista. Vaikka hänen onnistuu löytää äänensä laulaessaan Who You are -kappaletta, hän ei saa karistettua mielestään kuvaa Karenista Marilyn Monroen roolissa. Sam ja Tom saapuvat Ivyn avuksi ja auttavat naista palaamaan todellisuuteen.

Michael soittaa Julialle ja pyytää tätä tapamaan hänet harjoitusten päätteeksi. Ensin Julia kieltäytyy, mutta ei voi pysyä poissa Michaelin luota. He päätyvät rakastelemaan.

Karen tutkailee saamaansa käyntikorttia, jonka omistajaksi paljastuu musiikkituottaja Bobby Raskin! Karen soittaa miehelle samantien.

Musikaalin harjoituksissa käydään läpi History is Made at Night -kappaletta, jonka aikana Ivy sekä Michael tunaroivat ja repeävät nauramaan. Derek ei ole mielissään ja toruu heitä. Ivy ei kestä kuulla enää yhtään kritiikkiä ja antaa samalla mitalla takaisin.

Ivyn häipyessä harjoituksissa Derek viittaa kintaalla naisen raivopuuskan ja väittää sen johtuvan lääkkeistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja