Smashin 14. jakso: Ennakot

Dev herää Ivyn vierestä ja pari tajuaa tehneensä kammottavan virheen. He päättävät olla kertomatta tapahtuneesta kenellekään.

Julia saapuu Bostoniin Frankin ja Leon kanssa. Hän törmää Michaeliin, mutta parin välit ovat viileät. Julia syyttää Tomia kaikesta: paras ystävä ei taistellut tarpeeksi Michaelin palkkaamista vastaan.

On ennakkonäytösten aika. Esirippu nousee ja Rebecca esittää Marilynia. Esitys alkaa hyvin ja tuottajat ovat mielissään. Myös kuorolaiset pääsevät loistamaan: Ivy ja Karen varastavat shown.

Kun musikaali päättyy Marilynin kuolemaan, yleisö on mykistynyt. Kukaan ei taputa ja tiimi kauhistuu. Derek ja Eileen vaativat musikaalille uutta loppua.

Välteltyään tyttöystävänsä puheluita Dev yllättää Karenin saapumalla paikalle. Hän esittää, ettei ole koskaan nähnyt Ivya. Karen myöntää, että on ollut liian stressaantunut keskittyäkseen suhteeseen, mutta haluaa nyt vastata Devin kosintaan. Mies kysyy uudelleen ja Karen vastaa kyllä! Mutta missä on sormus...

Esityksen jälkeen Rebecca kertoo huolistaan Karenille: hän ei saata uskoa, ettei yleisö taputtanut. Keskustelun yhteydessä Rebecca hörppää juomaan ja alkaa yhtäkkiä yskiä. Hän on tukehtumassa! Karen kutsuu apua ja tähti kiidätetään sairaalaan. Käy ilmi, että Rebecca on saanut allergisen reaktion.

Dev etsii kuumeisesti kihlasormusta, jonka haluaa antaa Karenille. Hän kysyy onko se jäänyt Ivyn huoneeseen.

Julia yrittää jutella Tomin kanssa, mutta alkaakin syyttää miestä epäluotettavaksi. Miten Tom saattoi pitää musikaalin menestystä Julian perheonnea tärkeämpänä? Julia ilmoittaa, ettei enää suostu olemaan Tomin sävellyskumppani.

Sam pyytää Tomia mukaansa kirkkoon ja intoutuu Karenin kanssa esittämään upean version Stand-kappaleesta.

Karen vierailee Rebeccan luona sairaalassa ja saa kuulla, että tähden juomasta löytyi pähkinöitä, joille tämä on allerginen. Kuka yritti myrkyttää Rebeccan? Ja kuka tuuraa Rebeccaa Marilynina?

Lue myös:

    Uusimmat