SM-liigassa nähtiin erikoinen kömmähdys, Petteri Sihvonen suorana: "Onhan toi karmea tilanne"

3:09
SM-liigassa nähtiin erikoinen virhe, Petteri Sihvonen suorana: "Onhan toi karmea tilanne"

Ilveksen ja Ässien välisessä SM-liigan ottelussa nähtiin keskiviikkona erikoinen tilanne, kun Ilves-hyökkääjä Matias Mäntykivi sai kahden minuutin rangaistuksen tekemättä mitään väärää. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen kommentoi tapausta Liigaviikko-ohjelmassa.

Tilanteessa Mäntykivi kamppaili maalin edustalla Ässien puolustajan kanssa. Ässien pelaajan oma maila näytti kolahtavan tämän kypärään, mutta ottelun erotuomarin mielestä rike oli Mäntykiven, jolle tuomittiin protestoinnista huolimatta rangaistus korkeasta mailasta.

MTV Urheilun Liigaviikko-ohjelmassa asiantuntija Petteri Sihvonen otti kantaa tilanteeseen. Sihvosen mielestä on ymmärrettävää, että tuomarit tekevät otteluissa virheitä siinä missä pelaajat ja valmentajatkin. Tästä huolimatta virhe oli suuri.

– Onhan toi karmea tilanne, ja se on väärin, Sihvonen sanoo.

– Aina voidaan teoriassa sanoa, että tuomarin ei pidä viheltää mitään, mitä ei näe. Pidän tuota kuitenkin inhimillisenä vrheenä. 95 kertaa sadasta se on vastustajan maila, joka siellä (päässä) käy.

Miten vastaavanlaisiin tapauksiin voitaisiin puuttua. Pääkuvan videolla Sihvonen pohtii nykyteknologian käyttöä tilanteissa.

Koko Liigaviikko-ohjelman voit katsoa alta.

27:10

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja