SM-liigaseura reagoi maalinteon ongelmiinsa: Michael Keränen ja KHL-ihme Mika Partanen siirtyvät Sportiin

Maalinteon kanssa tuskaillut jääkiekon SM-liigaseura Vaasan Sport on kiinnittänyt loppukaudeksi hyökkääjät Michael Keräsen ja Mika Partasen.

Keränen, 30, ei ole pelannut kauden aikana vielä otteluakaan. Viime kaudella hän edusti pääasiassa HIFK:ta. Kaudella 2017-18 Keränen teki KooKoolle 39 ottelussa tehot 16+22=38.

Mika Partanen teki alkukaudesta yllätyssiirron pelaajapulasta kärsineeseen Jokerien KHL-joukkueeseen Suomisarjan Porvoon Huntersista. Viime kaudella Jukureita edustanut 28-vuotias Partanen iski heti maalin tähän asti ainoaksi jääneessä KHL-ottelussaan.

Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsän mukaan vahvistuksien myötä haetaan selkeää kurssin muutosta SM-liigan viimeiseksi pudonneen joukkueen maalintekoon.

– Tuloksenteko on ollut meillä haasteellista ja meillä on vahva usko siihen, että molemmat pelaajat pystyvät meitä siinä asiassa auttamaan. Tällä ratkaisulla haetaan myös kilpailua peliajasta ja osan pelaajien heräämistä, Jämsä sanoo Sportin tiedotteessa.

Keränen liittyy joukkueeseen tiistaina ja pelaa todennäköisesti torstaina JYPiä vastaan. Sen sijaan Partanen pääsee karanteenin vuoksi harjoituksiin vasta perjantaina ja pelikaukaloon lauantaina Pelicansia vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja