SM-liigan puolivälierissä heti yllätys! KooKoolta ryöstöretki, Tapparan johto oli sulaa pahemman kerran

Muu pelitapahtuma: Jukurit - KooKoo 1:05
Videolla Jukurit-KooKoo-ottelun voittomaali.

Jääkiekon SM-liigan puolivälierissä KooKoo järjesti yllätyksen, kun se haki Jukurit-sarjan avausottelusta ryöstön. Tampereella Tapparan johto meinasi sulaa pahemman kerran.

Tampereella runkosarjan ykkönen Tappara oli unessa Lukko-puolivälieräsarjan alkuhetkillä. Vierasjoukkue Lukko karkasi ensimmäisessä erässä 2–0-johtoon.

Toinen erä tarjosi jyrkän käänteen. Tappara nousi kahden maalin takaa rinnalle ja ampaisi johtoon.

Kolmannessa erässä Tappara-kapteeni Otto Rauhala ja Patrik Virta kasvattivat kotijoukkueen johtoa.

Vili Saarijärven kavennuksen jälkeen Lukko näytti jo hiipivän maalin päähän, kun Sebastian Revon laukaus upposi sisään. Osuma kuitenkin hylättiin maalivahdin estämisenä.

Tappara oli lopulta parempi lukemin 5–3.

Sarja jatkuu tiistaina Raumalla.

Mikkelissä KooKoo järjesti yllätyksen, kun se kaatoi runkosarjan kakkosen Jukurit 3–1. Ottelun ratkaisuosumaksi jäi Aleksi Ainalin toisen erän ohjausmaali.

KooKoon ja Jukureiden sarja jatkuu tiistaina Kouvolassa.