Slushissa järjestetään mobiilipeliturnaus 5G-verkossa

Elisa ja Rovion pääomistama pelien suoratoistopalvelu Hatch järjestävät Slushissa tiistaina ja keskiviikkona mobiilipeliturnauksen, jossa hyödynnetään myös uusia 5G-verkkoja.

Entistä nopeammilla ja pienemmän viiveen tarjoavilla 5G-verkoilla tulee olemaan keskeinen rooli erityisesti verkon kautta jaeltavien pelien tarjoaman kokemuksen parantamisessa.

Slushissa järjestettävään turnaukseen pääsee osallistumaan sekä Elisan että Hatchin osastoilla.

5G-verkkoa hyödynnetään Slushissa Huawein valmistamilla reitittimillä.

Elisan ja Hatchin järjestämän turnauksen voittaja julistetaan Slush-tapahtuman päätteeksi. Yhteistyö yritysten välillä jatkuu kuitenkin myös Slushin jälkeen: Elisa ja Hatch järjestävät vuonna 2019 yhdessä mobiilipeliturnauksen, jonka osakilpailuja pelataan ympäri Suomea.

Elisa on avannut 5G-verkot toistaiseksi esikaupallisena Tampereella ja Helsingissä. Laajemmin 5G-verkot ovat tulossa käyttöön alkuvuodesta alkaen.

Hatch kertoi Slushin yhteydessä myös laajentavansa palveluaan Android TV -televisioihin. Lisäksi uutta sisältöä Hatch-palveluun on tulossa uusista Hatch Originals -alkuperäispeleistä, jotka on suunniteltu alusta alkaen julkaistavaksi Hatchin kautta. Näistä ensimmäisenä on nyt esitelty Arkanoid Rising, joka on uusi versio takavuosien arcade-klassikosta. Hatch julkaisee pelin yhdessä TAITOn kanssa. Uusi Arkanoid-peli on yksi Slushin peliturnauksen peleistä. Kaksi muuta peliä ovat Angry Birds ja Beach Buggy Racing 2.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja