Slushissa järjestetään mobiilipeliturnaus 5G-verkossa

Elisa ja Rovion pääomistama pelien suoratoistopalvelu Hatch järjestävät Slushissa tiistaina ja keskiviikkona mobiilipeliturnauksen, jossa hyödynnetään myös uusia 5G-verkkoja.

Entistä nopeammilla ja pienemmän viiveen tarjoavilla 5G-verkoilla tulee olemaan keskeinen rooli erityisesti verkon kautta jaeltavien pelien tarjoaman kokemuksen parantamisessa.

Slushissa järjestettävään turnaukseen pääsee osallistumaan sekä Elisan että Hatchin osastoilla.

5G-verkkoa hyödynnetään Slushissa Huawein valmistamilla reitittimillä.

Elisan ja Hatchin järjestämän turnauksen voittaja julistetaan Slush-tapahtuman päätteeksi. Yhteistyö yritysten välillä jatkuu kuitenkin myös Slushin jälkeen: Elisa ja Hatch järjestävät vuonna 2019 yhdessä mobiilipeliturnauksen, jonka osakilpailuja pelataan ympäri Suomea.

Elisa on avannut 5G-verkot toistaiseksi esikaupallisena Tampereella ja Helsingissä. Laajemmin 5G-verkot ovat tulossa käyttöön alkuvuodesta alkaen.

Hatch kertoi Slushin yhteydessä myös laajentavansa palveluaan Android TV -televisioihin. Lisäksi uutta sisältöä Hatch-palveluun on tulossa uusista Hatch Originals -alkuperäispeleistä, jotka on suunniteltu alusta alkaen julkaistavaksi Hatchin kautta. Näistä ensimmäisenä on nyt esitelty Arkanoid Rising, joka on uusi versio takavuosien arcade-klassikosta. Hatch julkaisee pelin yhdessä TAITOn kanssa. Uusi Arkanoid-peli on yksi Slushin peliturnauksen peleistä. Kaksi muuta peliä ovat Angry Birds ja Beach Buggy Racing 2.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.