Slush nyt tiistaina ja keskiviikkona Helsingissä – 20 000 osallistujaa, 3 100 startupia, 1 800 sijoittajaa…

Startup- ja teknologiatapahtuma Slush järjestetään jälleen tiistaina ja keskiviikkona Messukeskuksessa Helsingissä.

Tapahtumaan odotetaan tänä vuonna 20 000 osallistujaa, 3 100 startup-yritystä sekä 1 800 sijoittajaa. Osallistujat edustavat 130 eri kansallisuutta.

Tänä vuonna Slush keskittyy erityisesti tarjoamaan apua ja oppia oman yrityksen rakentamiseen. Lavaohjelma koostuu puheenvuoroista ja keskusteluista, joissa eri alojen ammattilaiset jakavat vinkkejään niin yrityksen perustamisesta, markkinoinnista, myynnistä, rekrytoinnista kuin monista muistakin yrityksen rakentamiseen ja kasvuun liittyvistä asioista.

Lavalla nähdään muun muassa Eventbriten perustaja ja toimitusjohtaja Julia Hartz, PayPalin operatiivinen johtaja Bill Ready sekä Amazon Web Servicesin teknologiajohtajana toiminut Werner Vogels.

Slushin yhteydessä nähdään myös tuotejulkistuksia ja -esittelyjä. Esimerkiksi Slushin toisena päivänä, keskiviikkona, lavalla tullaan näkemään demo HTC:n lohkoketjuälypuhelimesta HTC Exodus 1:stä. Puhelinta esittelee HTC:n Phil Chen.

Lisäksi luonnollisesti osana Slushia järjestään jälleen myös Slush 100 -pitching-kilpailu, johon osallistuvat 100 startup-yritystä kilpailevat voitosta ja palkintona tulevasta sijoituksesta.

Slush-lavaohjelmaa voi seurata myös live-lähetyksenä Slushin verkkosivuilla. Ohjelma käynnistyy tiistaina kello 10, ja jatkuu sekä tiistaina että keskiviikkona alkuiltaan asti. Koko Slush-ohjelma löytyy tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja