SK: Jasper Pääkköstä kaavailtiin James Bond -uutuuselokuvan pahikseksi – ohjaaja otti puheeksi asian, joka sai näyttelijän nolostumaan

7:14
Suorassa haastattelussa Jasper Pääkkönen: Tämän takia Lahnakosken patosillan purkaminen on tärkeää

Jasper Pääkkönen kertoo Suomen Kuvalehdelle tapaamisesta 007 No Time to Die -elokuvan ohjaaja Cary Joji Fukunagan kanssa.

Suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkönen kävi tapaamassa 007 No Time to Die -elokuvan ohjaajaa Cary Joji Fukunagaa vuonna 2018 Lontoossa yksityisesti. Pääkkönen kertoo Suomen Kuvalehden haastattelussa, että hänestä kaavailtiin elokuvan pääpahista.

Pääkkösen ratkaiseva näyttö oli ollut hänen suorituksensa Spike Leen ohjaamassa BlacKkKlansman-elokuvassa, jossa hän oli näytellyt Ku Klux Klanin jäsentä.

– Tuollaiseen rooliin ei pyydetä koekuvausnauhaa 50 ihmiseltä. Ohjaaja tapaa kourallisen näyttelijöitä, jotka ovat valikoituneet aiempien näyttöjen perusteella, Pääkkönen kertoo haastattelussa.

Juttutuokion aikana Pääkkösellä ja ohjaajalla oli tullut puheeksi myös Spike Leen vierailu Suomessa.

Suomalaisnäyttelijä oli kertonut muun muassa siitä, kun hän oli käynyt yhdysvaltalaisohjaajan kanssa saunomassa. Fukunaga oli kysynyt, olivatko he käyneet myös ”näyttävässä puisessa saunaravintolassa”, jonka kuvia hän oli nähnyt verkossa. Ohjaaja oli tarkoittanut Helsingissä sijaitsevaa Löylyä, jonka omistaja Pääkkönen on. 

Näyttelijä oli hetken empinyt, josko hän kehtaisi sanoa saunaravintolan olevan hänen. Lopulta hän oli saanut kakistettua asian ulos. 

– Suomalaisena tilanne alkoi nolottaa, Pääkkönen kertoo.

Pääpahiksen rooli meni lopulta Rami Malekille. Poistuessaan tapaamisesta Pääkkönen oli nähnyt näyttelijän odotushuoneessa.

– Ajattelin, että joo joo, selvä peli.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja