Mainos

SK: Carolina Hurricanesin johdon tylyttänyt Aleksi Saarela hakee NHL-läpimurtoa Chicago Blackhawksista: "Carolinassa ei ollut vastaavia lapsuuden idoleita"

38:15
Videolla keskiviikon Tulosruutu.

AHL:n mestaruutta juhlinut Aleksi Saarela latoi kovaa tekstiä Satakunnan Kansassa NHL-seura Carolina Hurricanesista, jolta lohkesi maalitykille vain yksi ottelu. Chicago Blackhawksiin siirtynyt Saarela uskoo kuitenkin Hurricanesin tulevaisuuteen – ja omaansa.  

Saarela kertoi värikkäästi SK:ssa kaudestaan ja vaiheistaan Carolina Hurricanesissa. Peli luisti farmissa, mutta mahdollisuutta ylhäällä ei tullut kuin yhdessä pelissä. 

Saarelan, 22, mukaan Carolina ei halunnut antaa nuorille lahjakkuuksilleen kunnon näyttöpaikkaa. 

–  Kyllähän se silti turhautti, kun muissa organisaatiossa tuli NHL-kutsuja kaikennäköisille unisille, jotka eivät ole eläessään tehneet 20 pistettä kaudessa, Saarela sanoi. 

– Joku ei tee päätöksiä tai ei uskalla tehdä päätöksiä tai joku sellainen tekee päätöksiä, joka ei tiedä mitä tekee. 

Saarela uskoo kuitenkin Hurricanesin tulevaisuuteen. 

–  Sieltä on tulossa niin paljon hyviä junnuja. Vaara on siinä, että jos he eivät saa mahdollisuuksia, he alkavat vaatia kauppoja. Sitten homma voi lahota.

–  Mutta Carolinalla on Sebastian Aho. Hän voi tehdä kolme pistettä illassa ja ratkaista pelejä yksin. Eihän siinä kolmos-nelosketjuja paljon tarvitakaan.

Lapsuuden sankarit joukkuekavereiksi

Saarela sai toivomansa siirron ja päätyi Chicago Blackhawksin pelaajaksi. Hän kävi jo tutustumassa uuteen seuraansa ja jutteli sekä Patrick Kanen ja Jonathan Toewsin kanssa. 

–  Carolinassa ei ollut vastaavia lapsuuden idoleita, joten olen intona, kun pääsen oppimaan heiltä asioita.

The Hockey News on listannut juttusarjassaan jokaisesta joukkueesta pelaajat, jotka kannattaa suojata vuoden 2021 laajennusdraftissa. Saarela oli yksi Blackhawksin suojattavista pelaajista. 

Saarela herkutteli jo ajatuksella, että hän pääsisi pelaamana samassa ketjussa Kanen kanssa.

–  Siinä putoaisi lätyt lapaan, sitten pitäisi panna laattaa pussiin.


Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja