Mainos

Sivullinen kuvasi järkyttävän videon: Itkevä potilas jätettiin yöllä bussipysäkille sairaalan aamutakissa

1:02

Sivullisen kuvaama ja sosiaalisessa mediassa jakama video on pöyristyttänyt ihmisiä ympäri maailmaa ja käynnistänyt tutkimuksen sairaalan toimista.

Pääkuvan paikalla oleva video saattaa järkyttää herkimpiä katsojia. 

Yhdysvalloissa Baltimoressa sijaitsevan sairaalan edustalla kuvatut tapahtumat ovat levinneet laajalle. Videolla sairaalan vartijat jättävät pysäkille nuoren naisen, jolla on päällään vain sairaalan aamutakki ja sukat. Video on kuvattu tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, jolloin lämpötila oli laskenut reippaasti pakkasen puolelle.

Videolla nainen istuu kylmällä penkillä ja hänen omaisuutensa on jätetty muutamaan muovipussiin.

Videon kuvannut mies seuraa vartijoita, jotka poistuvat tyhjän pyörätuolin kanssa. Kun hän ihmettelee tapahtumia, miehet vastaavat toimineensa "edeltävien tapahtumien perusteella". 

Mies kertoo tilanneensa naiselle ambulanssin, jotta hänet vietäisiin takaisin sairaalaan. Hän sanoo, ettei sairaala voi jättää potilaitaan oman onnensa nojaan keskellä yötä, vaikka taustalla olisi häiriökäyttäytymistä tai mielenterveydellisiä ongelmia. 

Sairaala on vastannut tutkivansa tapahtumat tarkoin. Viranomaiset vetoavat yksityisyydensuojaat eivätkä kerro, mitä naiselle tapahtui pysäkiltä lähtemisen jälkeen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.