Sisustuksen kuumimmat trendit vuonna 2012

Vuonna 2011 ihastuttivat muun muassa valkoiset, selkeät pinnat, tuunaus ja kierrättäminen. Tänä vuonna katseet kääntyvät kuitenkin mummolan vintille ja hienostuneeseen harmaaseen.

Miltä näyttävät sisustuksen kuumimmat trendit vuonna 2012?

Harmaa on hot!

Harmaa väri on tänä vuonna erityisen trendikäs, eikä syyttä – se kun saa muut värit toimimaan keskenään paremmin ja antaa niille erityistä hohtoa.

Kodikas ja romanttinen mummola

Romanttinen pitsi ja hempeät pastellisävyt, kuten vaaleanpunainen ja vaaleansininen, ovat pinnalla muodin lisäksi myös sisustuksessa.

Paluu menneisiin aikoihin ja kodikkaaseen ympäristöön on suosittua myös muuten: Nyt leivotaan omenapiirakkaa, käydään pitkiä keskusteluja teekuppien äärellä ja nautiskellaan rauhaisasta olosta.

Aitoa sen olla pitää!

Luonnomateriaalit ja erityisesti puu kasvattavat suosiotaan entisestään. Puhtaat materiaalit ovat parhaimmillaan, kun myös muotoilu on skandinaavisen pelkistettyä.

Myös selkeät pinnat ja rauhoittavat värisävyt ovat selkeä osa tätä trendiä: Vähemmän on edelleen enemmän!

Puutarha sisällä

Ekologisuus on ollut tärkeä trendi jo pitkään ja nyt se viedään aivan uudelle asteelle. Nyt kasvatetaan yrttejä parvekkeella, suositaan suuria ja vehreitä kasveja sekä luotetaan kukkasten kaunistavaan voimaan.

Moderni sisustaja rakastuu kukkakuvioon

Kotoisa romantiikka pääsee livahtamaan myös modernien ja pelkistettyjen linjojen suosijalle: Pientä kukkakuviota voi lisätä esimerkiksi sohvatyynyihin tai muihin kodin tekstiileihin.

Värit pääsevät myös paremmin esiin pitkän musta-valkoisen linjan jälkeen: Pitkään suosiossa ollut kokovalkoinen ja musta-valkoinen sisustus saa vihdoin myös muutamia väripilkkuja osakseen.

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja