Siskoni on noita -sarjan tähdet riitautuivat – Shannen Doherty paljastaa vuosien takaisen draaman: "Tunsin vihaa "

Näyttelijä Shannen Doherty muistelee tv-sarjan kuvauksien aikana tapahtunutta draamaa. 

Siskoni on noita -hittisarjan näyttelijät Shannon Doherty ja Holly Marie Combs kertovat podcastissa vuosien takaisesta riidasta, mikä vaikutti näyttelijöiden ilmapiiriin kuvauksissa.

Dohertyn ja Combsin lisäksi 90-luvun lopulla alkanutta sarjaa tähditti näyttelijä Alyssa Milano. Doherty kertoo näyttelijöiden välien olleen hyvin kilpailuhenkisiä.  

– Se oli todella mielenkiintoista, että hän yritti vetää sinut pois minulta, Doherty kertoo. 

Kuvausten toisen kauden aikana Combs joutui leikkaukseen, josta häneltä poistettiin kasvain. Doherty väittää, että Milano ja hänen äitinsä yrittivät estää Dohertya tapaamasta Combsia leikkauksen jälkeen. 

– Odotin 24 tuntia sinun leikkauksesi jälkeen, että pääsisin sairaalaan ja sitten en edes päässyt sisälle. Minulle sanottiin, etten pääsisi sisälle. Alyssa ja hänen äitinsä estivät ihmisiä tapaamasta sinua, ja sinä et tiennyt siitä siihen aikaan, Doherty kuvailee. 

Doherty kertoo kokeneensa Milanon perheen tulleen hänen ja Combsin ystävyyden välille 

– Tunsin vihaa sitä tilannetta kohtaan, kun en pääsyt tapaamaan sinua ja siitä miten niin sanottu perhe oli ängennyt väliin ja teki oudon kuilun välillemme. Se kesti koko kakkoskauden kuvauksien ajan, jolloin itkin joka ilta, Doherty kuvailee. 

Combs puolestaan kertoo luoneensa suhteen Milanon perheen kanssa, johtuen hänen omasta perhetaustastaan. 

– Uskon, että se on aika selkeää. Teinivanhemmat kasvattivat minut ja minulla ei ollut isoa perhettä. Joten olet oikeassa, kun perhe tuli ja yritti melkein adoptoida minut, se oli hyvin viettelevää minulle. Halusin myös, että kaikki vaan tulisi toimeen ja halusin ohjelman menestyvän, Combs kuvailee. 

Milanon äiti kiletää tapahtuneen

Näyttelijä Milanon äiti Lin Milano otti myös kantaa Dohertyn puheisiin. Hän kieltää estäneensä Dohertyn tulemisen sairaalaan tai olleensa mitenkään näyttelijöiden ystävyyksien välissä. 

Lähteet: Eonline, TMZ.

Lue myös:

    Uusimmat