Mainos

Siskokset turvautuvat jatkuvasti kauneustoimenpiteisiin pysyäkseen edustavina, plastiikkakirurgina toimii heidän adoptioisänsä: "He edustavat työtäni"

4:06
Charm ja Brittany Niccolen henkilökohtaisena plastiikkakirurgina toimii heidän oma isänsä.

Kauneustoimenpiteet ovat arkipäivää Kaliforniassa, ja sen tietävät myös Orange Countyssa asustelevat Charm ja Brittani Niccole. Nämä siskokset kun eivät hyväksy vanhenemisen merkkejä kehossaan.

Adoptoidut Charm Niccole ja Brittani Niccole ovat tottuneet pintaliitoelämään. Siinä, missä limusiinit ja näyttävät juhla-asut ovat tulleet näille kolmekymppisille siskoksille tutuiksi, niin ovat he myös tuttu näky plastiikkakirurgin vastaanotolla.

Plastiikkakirurgina adoptioisä

Heidän henkilökohtaisena kirurginaan toimii heidän adoptioisänsä, Michael Niccole.

Monet kummaksuvat isän roolia tyttöjen kauneusleikkauksissa, mutta plastiikkakirurgina toimiva isä ei näe asiassa ongelmaa. Tyttärissä näkyy isän kädenjälki.

– Useat ovat kysyneet minulta, edustavatko tyttäreni työtäni. Totta kai he edustavat.

Siskosten adoptioäiti Penny Niccole ei ole yhtä mielissään toimenpiteistä.

– Tämä ei ole oikein. Pelkään, että he tulevat riippuvaisiksi toimenpiteille. He eivät voi joka kerta juosta vastaanotolle, jos heitä vaivaa jokin asia kehossaan.

Tältä Brittani näyttää nykyään. Jos yllä oleva kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toimenpiteitä jo 10-vuotiaana

Charm ja Brittany kertovat kauneusleikkausten ja -toimenpiteiden olevan Kaliforniassa hyvin tavanomaista. He vertaavat rintojen suurennusleikkausta hammaslääkärikäyntiin.

Vaaleahiuksinen Charm kertoo käyneensä ensimmäisen kerran toimenpiteessä isänsä vastaanotolla 10-vuotiaana, kun hänen napansa korjattiin. Rintojen suurennusleikkauksessa hän kävi 25-vuotiaana.

Brittani taas kertoo käyneensä rintojen suurennusleikkauksessa ollessaan 18-vuotias, nenäleikkauksessa ollessaan 21-vuotias ja ottaneensa ensimmäisen kerran botoxia 22-vuotiaana.

Ulkonäkökeskeinen maailma

Plastiikkakirurgina työskentelevä isä suhtautuu suopeasti tytärten toimenpiteisiin. Hän on ymmärtäväinen ja tyytyväinen siihen, että he pitävät itsestään huolta ulkoisesti.

Alalla työskentelevänä hän tietää, että ulkonäköpaineisiin haetaan usein vastauksia kirurgin neulojen kautta.

– Tyttäreni elävät ulkonäkökeskeisessä maailmassa ja he ymmärtävät, että kauneudesta ja ulkonäöstä tulee huolehtia koko elämän ajan.

Studio-ohjelma MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 22.35. Tänään aiheena kasvatus. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja