Siskokset löysivät vanhempiensa vanhoja rakkauskirjeitä – katuivat välittömästi lukemista

9:56

Siskokset ajattelivat vanhempiensa rakkauskirjeiden olevan romanttista luettavaa. Eräässä kirjeessä isä kuitenkin kertoi, miten kovasti halusi päästä äidin kanssa taas sänkyyn. Yksi siskoista kertoi tapauksesta Twitterissä, ja twittiä on jaettu yli 150 000 kertaa.

Yllä olevalla videolla keskustellaan rakkauden syvimmästä olemuksesta.

Rakkauskirjeet mielletään yleensä siirappisiksi tunteiden suitsutuksiksi, mutta niihin voi kätkeytyä muutakin. Sen saivat huomata brittiläiset siskokset, kun he löysivät edesmenneen äitinsä vanhat rakkauskirjeet ja päättivät lukea ne.

Isä kaipasi seksiä

Yksi naisista kertoi tapahtuneesta Twitterissä Morven-nimimerkillä.

– Äidin kuoleman jälkeen löysimme hänen isältä saamansa kirjeet yhteen nivottuna. Isä teki 1960-luvulla töitä Lontoossa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Avasimme siskojeni kanssa yhden kirjeistä silmät kyynelissä, ja kävikin ilmi, että siinä isä vain kertoi, kuinka kovasti kaipasi sitä, että pääsisi sänkyyn äidin kanssa. Emme lukeneet muita.

Liian paljon informaatiota

Twiitti sai valtavan suosion, sillä sitä on jaettu 150 000 kertaa ja kommenttejakin on kertynyt yli 23 000.

Kun eräs kirjoittaja huomautti, että hänen pitäisi olla iloinen ainakin siitä, että vanhempien suhteessa oli intohimoa, nainen vastasi: ”Niin no, tavallaan”.

– Tiesimme jo muutenkin, että he ovat rakastuneita. On kuitenkin eri asia lukea siitä, miten äiti on isää sängyssä hoidellut.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja