Sisäpiiri vahvistaa: Justin Timberlake on kihloissa

On-off-pariskunta Justin Timberlake ja Jessica Biel ovat huhujen mukaan kihlautuneet joulun alla. Ystävät kertovat miehen olevan tyytyväinen kosintaansa.

Huhujen mukaan näyttelijä-laulaja Justin Timberlake, 30, on kosinut pitkäaikaista tyttöystäväänsä näyttelijä Jessica Bielia, 29, juuri ennen joulua romanttisissa talvimaisemissa. Nyt ystävät paljastavat, ettei Timberlake ole "koskaan ollut onnellisempi" päätettyään asettua aloilleen tyttöystävänsä kanssa neljän ja puolen vuoden on-off-seurustelun jälkeen.

Sisäpiiristä kuiskuteltiin Us Weekly -lehdelle, että Timberlake tiesi nyt olevan sopiva hetki kosinnalle ja päätti kysyä tämän suuren kysymyksen joulun alla, kun he olivat lomalla Jacksonissa, Wyomingissa.

– Justin tietää, miten paljon Jessica rakastaa lumilautailua ja vuoria, joten se oli täydellinen paikka kosinnalle, lähde lisää.

Viime vuonna pari erosi kolmeksi kuukaudeksi ja parin läheiset ystävät kertoivat, että mikäli he vielä palaisivat yhteen, avioliitto olisi todennäköinen vaihtoehto.

– Tämä oli lähtökohta yhteenpaluulle. Kun he palasivat yhteen, he keskustelivat seuraavan askeleen ottamisesta suhteessa, lähde kertoi.

Parin on kerrottu juhlistaneen kihlaustaan perheidensä ja ystävien kanssa Timberlaken kodissa Montanassa. Parin tiedottajaa ei ole vielä tavoitettu kommentoimaan uutista.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja