Sinkkunainen masturboi joka päivä viikon ajan – nämä asiat hän oppi: "Mitä enemmän orgasmeja sain..."

Seitsemän päivää kestänyt masturbointiputki opetti naiselle paljon. 

Kun ajatus päivittäisestä masturboinnista pälkähti Gigi Eglen päähän, hän ajatteli sen olevan helpoin haaste, jonka hän on koskaan ottanut vastaan. Seitsemän päivää myöhemmin naisen mieli oli kuitenkin muuttunut. Vaikka seitsemän päivää kestänyt itsetyydytysputki opetti naiselle paljon nautinnosta, negatiivisilta asioilta ei vältytty. 

– Me olemme kaikki kiireisiä ihmisiä, joilla on paljon tekemistä. Matkustan paljon, olen sinkku ja koko ajan väsynyt. Tuloksena oli se, että orgasmit pakottivat ottamaan takapakkia muilta velvoitteiltani, Egle kertoo.

Haaste oli kuitenkin kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus, ja Egle kannustaakin kaikkia kokeilemaan samaa. 

– Päivittäinen itsetyydytyssessio ei välttämättä sovi kaikille, mutta suosittelen ehdottomasti tekemään sitä kolmesti viikossa. Kehosi, mielesi ja seksielämäsi tulevat kiittämään, nainen toteaa.

Viikon kokeilujakson jälkeen nainen listasi ylös joukon asioita, jotka hän oppi nautinnosta ja omasta kehostaan. 

1. Mitä enemmän orgasmeja saat, sitä enemmän niitä haluat

​​​​​​​

Egle myöntää tunteneensa ensimmäisten päivien aikana lähinnä ärsyyntymistä, mutta kolmannen päivän jälkeen asiat saivat täysin uuden suunnan; hän huomasi nauttivansa orgasmeista aivan uudella tavalla. Pian hän huomasi odottavansa seuraavaa yksityistä hetkeään kuin kuuta nousevaa.

– Ennen tätä kokemusta rakastin orgasmien saamista, totta kai. Mutta hankittuani niitä itselleni joka ikinen päivä, aloin kaivata seuraavaa itsetyydytyssessiotani enemmän kuin mitään. Mitä enemmän orgasmeja sain, sitä enemmän niitä halusin, Egle kertoo.

2. Klitorista voi kosketella miljoonalla eri tavalla

Nainen kertoo tienneensä tasan tarkkaan, millä keinoin hän pääsisi huipulle nopeasti, mutta tämän haasteen aikana hän huomasi kaipaavansa sessioihin hieman vaihtelua. Päivästä toiseen seuranneista itsetyydytyshetkistä seurasi se, että tuon huipun saavuttaminen vei naiselta yhä enemmän aikaa. Muutos oli siis välttämätön.

– Viikon lopussa olin lisännyt mukaan hieman nännien stimulointia ja g-pisteen ja klitoriksen saman aikaista koskettelua. Se oli kuin seksuaalinen seisova pöytä, Egle toteaa.

3. Orgasmi auttoi nukkumaan paremmin  

Tutkimusten mukaan orgasmi vapauttaa kemikaaleja, jotka lievittävät kipua ja auttavat rentoutumaan. Viikon aikana Egle kertoo kokeilleensa itsetyydytystä eri kellonaikoihin aina aamuvarhaisesta iltamyöhään tullen siihen tulokseen, että illalla hankittu orgasmi auttoi häntä nukahtamaan ja nukkumaan paremmin. Tämä vinkki kannattaa painaa mieleen tulevaisuuden varalle. 

4. Joskus ajan löytäminen voi olla haastavaa

Kiireistä elämää viettävä Egle huomasi yllätyksekseen, että oman ajan löytäminen tuotti usein haasteita. Erilaiset projektit ja deadlinet painoivat päälle, ja koko ajan oli miljoona eri asiaa hoidettavana samaan aikaan. Kiireestä huolimatta Egle piti kiinni haasteesta – ja se opetti hänelle paljon.

– Nyt kun viikko on ohi, opin kuinka tärkeä asia oman ajan löytäminen oikein on. Tehtäviä ja deadlineja tulee aina. Meidän täytyy löytää aikaa itsestämme huolehtimiseen, nainen muistuttaa.

5. Jokaisen tulisi omistaa erilaisia seksivälineitä

Viikon aikana nainen kertoo kokeilleensa myös vähemmällä käytölle jääneitä seksilelujaan, ja hän kertoo olevansa äärettömän onnellinen siitä, että hän teki niin. Jokainen seksilelu antaa Eglen mukaan sinulle ainutlaatuisen orgasmin ja kokemuksen. 

– Jos pitäisi mainita yksi asia, jonka opin viikon aikana, se olisi se, että jokaisen naisen tulisi investoida seksilelukokoelmaan. Monipuolisuus on tärkeää, ja on täysin hyväksyttävää hemmotella itseään itsensä rakastamiseen liittyvillä välineillä, Egle toteaa.

6. Fantasioit erikoisista asioista

Jokaisella meistä on omat suosikkifantasiansa, mutta viikon aikana Egle huomasi kyllästyneensä nopeasti suosikkifantasiaansa ja kaipasi vaihtelua. Pian nainen huomasi kuvittelevansa asioita, jotka eivät ennen olleet käyneet hänen mielessäkään. Perinteisistä rutiineista irti päästäminen auttoi naista löytämään aivan uuden fantasiamaailman.

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja