Sini Sabotage ajautui valtavaan pyöritykseen jättihittinsä kautta vuosia sitten – seurauksena oli nopeasti uupumus: "Yhden ihmisen voimat eivät vaan sitten yksinkertaisesti riittäneet siihen"

8:17
Miten hittibiisi muuttaa elämän, Sini Sabotage?

Uutta musiikkia julkaissut Sini Sabotage kertoi Uutisaamun haastattelussa haasteista, joita hän kohtasi aikoinaan elämässään Levikset repee -hittinsä pyörityksessä.

Uutisaamun sohvilla nähtiin tiistaina 11. elokuuta räppäri Sini Sabotage, joka julkaisi perjantaina 7. elokuuta tuoreen albuminsa Blueberry Makkonen

Sini Sabotage nousi isosti koko Suomen tietoisuuteen vuonna 2013, jolloin hänen kappaleestaan Levikset repee tuli kaikkialla soinut jättihitti. Artisti muisteli noita aikoja Uutisaamun haastattelussa. Yhtäkkiä elämään ilmestynyt menestys vaati kovan hinnan muusikon elämässä. 

– Se on hullua, kun kaikki tuollainen julkisuus tulee yhtäkkiä rekan lavalla niskaan, niin sitä on vaikeaa käsitellä. Vaikka mäkin olin onneksi 27, olisin voinut myös olla vaikka 18 tai 19. 

Julkisuus ja menestys toivat Sini Sabotagen elämään uupumuksen, jonka aiheuttaman väsymyksen keskellä uusista asioista oli vaikeaa innostua. 

– Kun kaikki mahdollisuudet aukeavat sulle tyyliin samalla viikolla, niin tottakai sanot sitten kaikkeen joo ja olet sitten joka paikassa. Ja yhden ihmisen voimat eivät vaan sitten yksinkertaisesti riittäneet siihen. Olen sanonut ennenkin, että vitsi, kun olisin osannut olla sen verran jotenkin fiksu, että olisin ymmärtänyt, että jaan tämän kaiken vaikka kolmen vuoden akselille. Eikä niin, että ängen sen kaiken yhteen vuoteen. 

Uupumuksen lisäksi myös ympärillä kasvava julkisuus alkoi ahdistaa muusikkoa. 

– Enhän mä tätä duunia tekisi, jos en pystyisi elämään sen asian kanssa. Mutta musta tuntuu, että sen uupumuksen seurauksena se tuntui tosi epämiellyttävältä ja se oli vaan semmoinen taakka.

Näet Sini Sabotagen avoimen haastattelun kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja