Sillikaviaari

Ainekset:

  • 2 sipulia
  • 2 punasipuli
  • 3 rkl makeahkoa sinappia
  • 2 dl hienonnettua tilliä
  • 2 dl hienonnettua ruohosipulia
  • 5 dl kuohukermaa
  • 5 keitettyä kananmunaa
  • ripaus currya
  • ripaus cayennepippuria
  • musta- ja valkopippuria
  • 400 g ruodotonta Matjes-sillifilettä

Valmistusohje:

Leikkaa valutetut sillifileet ohuiksi suikaleiksi. Silppua sipulit ja kananmunat.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja lisää joukkoon kevyesti vaahdotettu kerma.

Voit koristella siian tai muikun mädillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja