Siirtyvätkö seksityöläiset hotelleista autonomisiin autoihin?

Road tripillä olevan ei tarvitsisi tulevaisuudessa varata lainkaan hotellia, koska voisi nukkua autonomisessa autossaan sillä aikaa, kun matkustaa seuraavaan määränpäähän. Samalla tavalla hotellit saattavat tulla tarpeettomiksi seksityöläisille.

Autonomisten kulkuvälineiden luvataan parantavan liikenneturvallisuutta ja mullistavan tavan, jolla ihmiset liikkuvat paikasta toiseen. Ilman kuljettajaa kulkevissa autoissa ajon aikana jää aikaa muullekin, kuin itse ajamiseen. Uusi tutkimus väittää, että ihmiset käyttäisivät tämän ajan pelehtimiseen.

Punaisten lyhtyjen alue liikkeessä

Auto tarjoaa jonkin verran yksityisyyttä ja jos tiehen ei tarvitse niinkään kiinnittää huomiota, seksin harrastaminen autolla liikkuessa tulee varmasti yleistymään sen myötä, kuin autonomiset autotkin yleistyvät.

Jopa 60 prosenttia amerikkalaisista kertoo harrastaneensa seksiä autossa, mutta kuskittomien autojen myötä, myös muut kuin pariskunnat saattavat hyötyä auton tuomasta yksityisyydestä. Tutkimusta johtaneen Scott Cohenin mukaan, kuskittomat autot saattavat johtaa liikkuviin bordelleihin.

Videolla näkyy Volvon autonomisia autoja liikenteessä. Artikkeli jatkuu videon alla.

2:52

Taksifirmat todennäköisesti asentaisivat kamerat autoihinsa, estääkseen ihmisiä touhuamasta luvattomuuksia, kuten huumeita tai seksiä. Yksityisten ihmisten omistamiin autoihin kameroita kuitenkaan tuskin asennettaisiin ja jos tällainen auto päätyisi yhteiskäyttöön, tutkimuksen mukaan ei oltaisi enää kaukana ”Amsterdamin punaisten lyhtyjen alueesta liikkeessä”.

NBC jututti Cohenia, joka totesi, etteivät autonomiset autot ja niiden tuomat lieveilmiöt tule olemaan ongelma vielä hetkeen. Cohen arveli, että näitä asioita joudumme käsittelemään todennäköisesti vasta 2040-luvulla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja