"Sieltä tuli vähän kaikennäköistä" – IFK:n päävalmentaja piti tiukanoloisen aikalisän kesken Lukko-ottelun

Juha Jääskä: Laitoin paikasta sisään poikkeuksellisesti 3:12
Pääkuvan videolla Juha Jääskän koko haastattelu.

Helsingin IFK:n hyökkääjä Juha Jääskä teki joukkueensa avausmaalin, kun IFK nousi kahden maalin tappioasemasta 3-2-voittoon asti Rauman Lukosta Helsingissä.

Jääskä sai kiekon Joonas Lyytiseltä, ja leikkasi kiekon kanssa keskelle. Ensimmäinen laukaus osui Lukko-pelaajaan, mutta toinen laukaus upposi takayläkulmaan.

Jääskän maali aloitti IFK:n kirin. 

– Oli hyviä paikkoja ensimmäisessä ja toisessa erässä, mutta nyt pääsi näin käymään. Laitoin paikasta sisään poikkeuksellisesti, Jääskä kommentoi maaliaan MTV Urheilulle.

IFK oli ennen Jääskän osumaa 0-2-tappioasemassa. Lukko olikin käytännössä kaksi erää kuskin paikalla. 

– Vähän ehkä turhauduimme, kun ei tullut onnistumisia, emmekä saaneet hallia puolellemme, Jääskä totesi IFK:n pelaamisesta.

Lukon toisen maalin jälkeen IFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin otti aikalisän. 

– No, sieltä tuli vähän kaikennäköistä. Aikalisä nyt on aina vähän sellaista, että katkaistaan pelin rytmi ja aloitetaan uudestaan se peli. Tänään oli hyvä, ettemme turhautuneet niin pahasti ja heitetty hanskoja tiskiin, Jääskä kertoi.

Lukon toisen maalin jälkeen Helsingin jäähallin yleisö otti kantaa IFK:n pelaamiseen vihellysten ja buuausten kera. 

Jääskä totesi, että buuaukset ja vihellykset kuuluivat kaukaloon.

– Kuului, kuului totta kai. Meidän faneillamme on oikeus siihen, he maksavat lipuista, mutta ei se saa meidän peliin vaikuttaa. Me yritämme keskittyä meidän hommaan ja koittaa viihdyttää faneja, Jääskä totesi. 

Katso pääkuvan videolta, mitä Jääskä ajattelee omasta roolistaan IFK:n joukkueessa, nyt kun seuraan on liittynyt kolme kovaa pelaajaa!

 

Lue myös:

    Uusimmat